Η Cardi B συνεργάζεται με τη Rosalía στο νέο remix του "Despechá"

b11431dd490851536f425a0743ea1846

Η ισπανίδα ποπ σταρ επιβεβαίωσε το επερχόμενο remix, το οποίο κυκλοφόρησε μέσα σε μια νύχτα.Το κομμάτι κυκλοφόρησε ως single νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Τον περασμένο μήνα, η Rosalía ερμήνευσε το τραγούδι μαζί με τα «Hentai» και «La Fama» στα Latin Grammy 2022.

Η Rosalía κέρδισε επίσης τέσσερα βραβεία για το πρόσφατο άλμπουμ της «Motomami», μεταξύ των οποίων το άλμπουμ της χρονιάς, το καλύτερο άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής, το καλύτερο μηχανικό άλμπουμ και το καλύτερο πακέτο ηχογράφησης.

Μιλώντας για το «Despechá» όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η Rosalia είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι Despechá, σε αυτό το θέμα είναι από την ελευθερία ή την τρέλα, να κινείσαι χωρίς επιφυλάξεις ή τύψεις. «Αυτό είναι το μέρος από όπου κάνω μουσική, από όπου το έκανα όταν πρωτοξεκίνησα και όπου θα συνεχίσω μέχρι να το πει ο Θεός».

«Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ταξιδέψω τα τελευταία χρόνια και έμαθα από μουσική από άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του DR, όπου καλλιτέχνες όπως η Fefita La Grande, ο Juan Luis Guerra και η Omega με ενέπνευσαν και χωρίς αυτούς αυτό το τραγούδι δεν θα υπήρχε. ”

Σε μια επιθεώρηση πέντε αστέρων, το NME περιέγραψε το «Motomami» και τα τραγούδια του ως μερικά από τα «πιο συναρπαστική, προνοητική και αποκαλυπτική μουσική που είναι πιθανό να ακούσουμε όλο το χρόνο».

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη μέση μιας παγκόσμιας περιοδείας και ήταν και επικεφαλής στο O2 Arena του Λονδίνου χθές στις 15 Δεκεμβρίου.

🗓️ 16 Dec 2022

Related Articles