Η Cardi B συμφιλιώθηκε με τη Madonna μετά τα σχόλια που έκανε η Madonna σχετικά με τη δουλειά της για το "WAP"

https___hypebeast.com_wp-content_blogs.dir_6_files_2022_05_cardi-b-tutorial-s

Η Madonna έκανε το αρχικό σχόλιο ενώ συλλογιζόταν την αντίδραση που έλαβε για το βιβλίο της «S.E.X», το οποίο προκάλεσε διαμάχες εκείνη την εποχή για το περιεχόμενό του, ενώ δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για το κομμάτι της Cardi B – «WAP» που διαθέτει παρόμοιο περιεχόμενο.

Το ποπ είδωλο, που κυκλοφόρησε το βιβλίο με το πέμπτο άλμπουμ της «Erotica» πριν από 30 χρόνια, τον Οκτώβριο του 1992, αυτή την εβδομάδα αναλογίστηκε τον αντίκτυπό του στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα καθώς και πώς θεωρούνταν σκανδαλώδες από πολλούς την εποχή της δημοσίευσής του.

Η Madonna δήλωσε στις 22 Οκτωβρίου στα Instagram Stories της: «Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο με το όνομα S.E.X. Εκτός από τις γυμνές μου φωτογραφίες, υπήρχαν φωτογραφίες με άνδρες που φιλιούνται με άνδρες, γυναίκες που φιλιούνται με γυναίκες και εγώ που φιλιέμαι με όλους. Έγραψα επίσης για τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις και μοιράστηκα την άποψή μου για τη σεξουαλικότητα με ειρωνικό τρόπο». «Πέρασα τα επόμενα χρόνια παίρνοντας συνεντεύξεις από στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν που ενδυνάμωσα τον εαυτό μου ως Γυναίκα», συνέχισε η Μαντόνα στο σημείωμά της. «Με έλεγαν πόρνη, μάγισσα, αιρετική και διάβολο».

«Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να εμφανίζεται σε οποιουδήποτε εξώφυλλο περιοδικού με τον γυμνό κώλο της και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να κάθετε σε μια μπάλα γυμνή και να χορεύει. Είστε όλες ευπρόσδεκτες σκύλες…….”

Η Cardi B απάντησε αργότερα στην ανάρτηση της Madonna, γράφοντας: «Κυριολεκτικά απέδωσα φόρο τιμής σε αυτήν τη γυναίκα τόσες φορές γιατί μεγάλωσα ακούγοντας την… μπορεί να πει την άποψή της χωρίς να βάζει emoji με κλόουν και να κλείνει λίγο το στόμα της». Συνέχισε: «Όλοι οι pop stars απογοητευωνται μολις δούν κάποιο άλλο να τα καταφέρνει στη μουσικη βιομηχανία. Γι’ αυτό κρατάω τον εαυτό μου για τον εαυτό μου».

Μετά από αυτό, η Cardi επιβεβαίωσε ότι είχε μιλήσει με τη Madonna λέγοντας ότι είχε μια «όμορφη» συνομιλία με τη Madonna.

Η Μαντόνα έγραψε στο Twitter «Σ’ αγαπώ @iamcardib… πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ».

🗓️ 24 Oct 2022

Related Articles