Η Cardi B μοιράζεται το γλυκό δώρο γενεθλίων που έλαβε από την Beyonce

Η Beyoncé έστειλε μια όμορφη κάρτα γενεθλίων και δώρο στην Cardi B, η οποία γιόρτασε τα 30ά της γενέθλια αυτή την εβδομάδα.

Η Cardi B μοιράστηκε στα Stories της στο Instagram την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, μερικά όμορφα λουλούδια λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της στις 11 Οκτωβρίου. Πάνω στο δώρο υπήρχε και μια κάρτα που όπως μας αποκάλυψε η ίδια έγραφε ένα γλυκό μήνυμα από τη Beyoncé με την υπογραφή της “B”. Το σημείωμα της B στην κάρτα έγραφε: «Cardi, χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσεις όμορφα την μέρα σου. Στέλνω όλη μου την αγάπη. Ο Θεός να σε ευλογεί, Β.

“Β-!!! Ευχαριστώ @beyonce», έγραψε η Cardi, η οποία μπήκε στα 30 της το βράδυ της Τρίτης με ένα πάρτι με θέμα το μπουρλέσκ στο Λος Άντζελες. Ο σύζυγος της Offset, η Tiffany Haddish, η Chloe, Halle Bailey και ο Jamie Foxx ήταν μεταξύ των σταρ που παρευρευθηκαν στο παρτι της. Ο Offset έκανε δώρο στη γυναίκα του Cardi,  ένα σπάνιο ρολόι Richard Mille.

«Φτάσαμε στα 30 με 2 κούνιες, 6 μαστίγια, πολλές κατοικίες και ευλογημένα παιδιά», δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Τον περασμένο μήνα, η Beyoncé έστειλε στην Cardi ένα χειρόγραφο σημείωμα για το αντιγράφο βινυλίου του αναγεννησιακού άλμπουμ της. Η Cardi δήλωσε ότι επρόκειτο να το συντηρήσει «σε ένα γυάλινο κουτί με ακτίνες λέιζερ πάνω του για να το προστατεύει». «Προς: Cardi B», είχε γράψει ο Bey. «Σκληρά δουλεμένη, όμορφη και ταλαντούχα βασίλισσα, σε ευχαριστώ που πάντα με στηρίζεις. Σου στέλνω τόση αγάπη σε εσένα και στην οικογένεια σου. Με σεβασμό, Beyoncé.”

🗓️ 17 Oct 2022

Related Articles