Η Cardi B λέει ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει "Την επόμενη χρονιά", αλλά εξακολουθεί να "Λείπει κάτι"

GettyImages-1357242904-Cropped-900x600-1

Η Cardi B κυκλοφόρησε από το The Breakfast Club το πρωί της Πέμπτης (1 Δεκεμβρίου) και άφησε μερικά υπονούμενα για το πότε να περιμένει το επόμενο στούντιο άλμπουμ της.

Όταν η Cardi τηλεφώνησε για την τελευταία μέρα της Angela Yee με το The Breakfast Club, η παρουσιάστρια ρώτησε αν η ράπερ είχε στο μυαλό της μια ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του ντεμπούτου άλμπουμ της Invasion of Privacy, το οποίο κυκλοφόρησε το Απρίλιος 2018 μέσω της Atlantic Records.

«Δεν έχω άλλη επιλογή, πρέπει να το σβήσω», απάντησε εκείνη. «Έχω μερικά τραγούδια που είναι σίγουρα, δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Πρέπει απλώς να αποφασίσω και να το κυκλοφορήσω».

Ο DJ Envy δήλωσε ότι «κάθε δίσκος που έβγαζες πήγε στο Νο. 1 ήρθε η ώρα να βγάλει περισσότερη μουσική». Αλλά η ράπερ του «Up» εξακολουθεί να αισθάνεται για το νέο έργο ότι «κάτι του λείπει. Πρέπει να το βγάλω, πρέπει να το βάλω τον επόμενο χρόνο», είπε, αποκαλύπτοντας ένα χρονοδιάγραμμα.

Ο Charlamagne απέρριψε την ιδέα να το κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2023, για να συμπέσει με την πέμπτη επέτειο του Invasion of Privacy, και φαινόταν ότι η Cardi θα μπορούσε να το κάνει. Αλλά ο χρόνος θα δείξει μόνο πότε ακριβώς να περιμένουμε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της.

Νωρίτερα στη συνέντευξη, όταν ο Charlamagne ρώτησε γιατί καλούσε η Cardi σήμερα, εκείνη απάντησε θλιβερά: «Επειδή η Angela Yee φεύγει». Τον Αύγουστο, η Yee αποκάλυψε ότι έφευγε από το The Breakfast Club για να φιλοξενήσει τη δική της καθημερινή εκπομπή, Way Up With Angela Yee, που θα κυκλοφορήσει στο iHeartRadio. Η Cardi ολοκλήρωσε τον αποχαιρετισμό της με μια a cappella ερμηνεία του “Until We Meet Again”, το τραγούδι με θέμα κλεισίματος από τη σειρά Playhouse Disney Out of the Box.

«Είσαι επίσης ένα τεράστιο μέρος της εκπομπής», είπε η Yee στον κορυφαίο MC, ο οποίος ήταν καλεσμένος πολλές φορές. Αλλά η Cardi μπορεί να επεκτείνει το ρόλο της στο The Breakfast Club το επόμενο έτος: ο Charlamagne της πρότεινε να συμμετάσχει ως προσκεκλημένη-οικοδεσπότης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ της. «Ωχ αυτό θα ήταν διασκεδαστικό», απάντησε εκείνη.

🗓️ 02 Dec 2022

Related Articles