Η Cardi B δηλώνει ότι αξίζει περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια και ότι θα μπορούσε να τα χάσει ανά πάσα στιγμή

Cardi-B-2021-billboard-1548

Φαίνεται ότι μπορούμε να προσθέσουμε οικονομικό προγραμματιστή στο βιογραφικό της Cardi B. Την περασμένη εβδομάδα, η σούπερ σταρ «εκπαίδευσε» έναν θαυμαστή που επέκρινε την περιουσία της στα social media.

Η ανταλλαγή ξεκίνησε όταν η Cardi έγραψε στο Twitter: «Περνάμε ύφεση…..Καλά Χριστούγεννα», μαζί με ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο emoji. Στη συνέχεια, η δήλωση ώθησε έναν ακόλουθο να απαντήσει, «Λέει ότι ο ράπερ αξίζει 40 εκατομμύρια», χρησιμοποιώντας ένα GIF ενός εκνευρισμένου άνδρα που κουνούσε το κεφάλι του και γουρλώνει τα μάτια του.

Λοιπόν, φυσικά, η ράπερ «Hot Sh–» δεν επρόκειτο να το αφήσει έτσι. «Αξίζω περισσότερο από αυτό και μάντεψε; Αν δεν αποταμιεύσω, δουλέψω και κάνω σωστό προϋπολογισμό, θα μπορούσα να τα χάσω κι εγώ!» απάντησε η Cardi. «Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όσα χρήματα κι αν έχεις δεν μπορείς να τα χάσεις όλα αν δεν διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματά σου. Έχω επίσης λογαριασμούς, ευθύνες και ανθρώπους που πρέπει να βοηθήσω» πρόσθεσε.

Όποιος κι αν είναι ο αριθμός άνω των 40 εκατομμυρίων, η καθαρή περιουσία της Cardi σίγουρα βοήθησε φέτος από τις έξυπνες κινήσεις της καριέρας της και τις διάφορες επιτυχίες της – από τη συνεργασία με την GloRilla στη μεγάλη επιτυχία τους “Tomorrow 2” και τη Rosalía στο νέο remix “Despecha” μέχρι τη μίνι – συναυλία της διάρκειας 35 λεπτών σε ένα ιδιωτικό πάρτι της Art Basel στο Μαϊάμι.

Μάλιστα πρόσφατα ανάφερε ότι το δεύτερο άλμπουμ της θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023 και ανάρτησε και ένα απόσπασμα ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού ως δώρο για τα Χριστούγεννα στους θαυμαστές της.

Η Cardi και η οικογένειά της βίωσαν επίσης τραγωδία φέτος, θρηνώντας για τη βάναυση δολοφονία του κουνιάδου της Takeoff μετά τον πυροβολισμό του ράπερ Migos τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Νοεμβρίου σε μια αίθουσα μπόουλινγκ του Χιούστον.

🗓️ 28 Dec 2022

Related Articles