Η Cardi B ανυπομονεί να αποκτήσει τρίτο παιδί: «Δεν μπορώ να περιμένω»

1424865636

Η Cardi B και ο Offset έχουν δύο παιδιά μαζί και η Cardi ανυπομονεί για τρίτο παιδι. Η Cardi Β είναι ήδη μαμά του 4χρονου Kulture και του 1χρονου Wave, σκέφτηκε να προσθέσει ένα ακόμη μωράκι στην οικογένεια της. Την περασμένη Κυριακή η Cardi μοιράστηκε τρεις νέες φωτογραφίες του baby Wave με τους θαυμαστές της αυτό το Σαββατοκύριακο, λέγοντας «My son so fire».

«Ανυπομονώ να ολοκληρώσω την επιχείρηση και να κάνω το τρίτο μου παιδί», αποκάλυψε η ράπερ στο tweet της. Οι θαυμαστές άφησαν υποστηρικτικά μηνύματα στα σχόλια, αν και ορισμένοι πρότειναν ότι θα ήθελαν πολύ να ακούσουν ένα νέο άλμπουμ πριν η επιτυχημένη δημιουργία του Invasion of Privacy επικεντρωθεί στην επέκταση της οικογένειάς της. «Μα, χρειαζόμαστε αυτό το άλμπουμ πρώτα!» έγραψε ένας θαυμαστής.

Το ζευγάρι της hip-hop power, που παντρεύτηκε το 2017 και είχε μερικά προβλήματα στο δρόμο όλα αυτά τα χρόνια, καλωσόρισε το Kulture στις 10 Ιουλίου 2018 και το Wave στις 4 Σεπτεμβρίου 2021. Η Cardi και ο Offset μοιράστηκαν γλυκά οικογενειακά στιγμιότυπα για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του Wave τον Σεπτέμβριο. “Σ’ ΑΓΑΠΩ!!” Ο Offset έγραψε λεζάντα σε μια δημοσιεύσει του στο Instagram, η οποία περιείχε ένα συγκινητικό βίντεο με τον Wave ως νεογέννητο. Ο Offset έχει επίσης άλλα τρία παιδιά – τον Jordan, τον Kody και την Kalea – από προηγούμενες σχέσεις.

🗓️ 01 Nov 2022

Related Articles