Η Camila Cabello συναντά τον Oxlade στο «KU LO SA»

Oxlade-Camila-Cabello-15623619126-1068x712-1

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Camila Cabello πρόκειται να επισκεφθεί τη Νιγηρία αφού έκανε ένα remix του «KU LO SA» με τον Νιγηριανό τραγουδιστή, Oxlade. Η Camila το έκανε γνωστό στη σελίδα της στο Twitter την περασμένη Τετάρτη με ένα απόσπασμα που ανακοινώνει ότι το remix βγαίνει επίσημα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Oxlade κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram, αποκάλυψε την πρόθεσή της να επισκεφτεί το Λάγος για να συναντηθεί μαζί του και να εργαστεί σε περαιτέρω έργα παρόμοιας φύσης. Η Camila δήλωσε επίσης ότι ήταν εκστασιασμένη όταν της τέθηκε η πρόταση, και ο Oxlade εξήγησε πόσο ενθουσιασμένος νιώθει που συνεργάστηκε μαζί της.

Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Oxlade είπε: «Η Camila ήταν η μόνη επιλογή που ήθελα στο remix γιατί είναι μουσική και είναι επίσης ένας αγνός άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, ήταν για μένα απλώς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το KU LO SA είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι για μένα προσωπικά, οπότε ήταν κάτι από χαρά να την βλέπω να αντηχεί με τον τρόπο που αγαπώ την ίδια τη μουσική και να ενθουσιάζομαι καθώς είμαι που βάζω το τραγούδι. Αυτό με έκανε να νιώσω ιδιαίτερα ξεχωριστή. Το αποκάλεσε ακόμη και «δικό μας» τραγούδι».

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν ο Oxlade μου ζήτησε να συμμετάσχω στο remix του για το «Ku Lo Sa», επειδή ήμουν τόσο μεγάλος θαυμαστής του, της μουσικής του και των Afrobeats», πρόσθεσε η Camila Cabello, «Το να γράψω το κομμάτι μου στο τραγούδι ήταν τόσο εύκολο και ήξερα ότι αυτό θα ήταν κάτι ξεχωριστό μόλις ξεκινούσαμε να ηχογραφούμε και να δουλεύουμε μαζί για το remix.”

Ο Oxalde είναι μέρος των 20 προσώπων που πρέπει να γνωρίζετε από τους καλλιτέχνες VEVO για να παρακολουθήσετε το 2023, με μια πρώτη παράσταση για το “Away” που κυκλοφορεί τώρα.

Λαμβάνεται από το EP του Oxygene, το “Away” ήταν το πρώτο τραγούδι που του τράβηξε τη διεθνή προσοχή – το κομμάτι μοιράστηκε από ανθρώπους όπως ο Drake και ονομάστηκε ένα από τα “Top 50 τραγούδια της χρονιάς 2020” από τον Rolling Stone.

«Όποιος ακούει μπορεί να συνδεθεί με τους στίχους μου και με τη σειρά του με συνδέει με όποιον ακούει. Η μουσική μου είναι για ανθρώπους που παίρνουν αυτό που λέω προσωπικά, επειδή είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό της καθημερινής ζωής» δήλωσε ο Oxlade.

🗓️ 12 Dec 2022

Related Articles