Η Britney Spears και ο Will.i.am κυκλοφορούν το νέο single «Mind Your Business»

Αφού ενημέρωσαν τους θαυμαστές μόλις μια μέρα προηγουμένως, οι δύο all-star μουσικοί κυκλοφόρησαν το νέο τους σινγκλ «Mind Your Business» — μια ολόκληρη δεκαετία αφότου συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο «Scream & Shout» του 2012.

Η Brit και ο ιδρυτής των Black Eyed Peas κάνουν riff πάνω από διαστημικούς συνθετικούς κυματισμούς, με την Πριγκίπισσα της Ποπ να δηλώνει: «Να προσέχεις την επιχείρησή σου, b—-». Το νέο κομμάτι ανακυκλώνει επίσης ένα tagline που εμφανίζεται σε όλο το “Scream & Shout”: “You are now rocking’ with Will.i.am and Britney, b—-.”

Το έργο ανακοινώθηκε μόνο μια μέρα νωρίτερα, με τον Will.i.am να δημοσιεύει απλώς ένα απόσπασμα 16 δευτερολέπτων από το ηλεκτρονικό χορευτικό κομμάτι. “ΩΧ!!! Τώρα λικνίζεστε με το will.i.am και τη @britneyspears…

Η νέα μουσική από τη Spears είναι πολύ σπάνια αυτές τις μέρες, με την ποπ σταρ να έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της για να καλλιεργήσει την προσωπική της ζωή και να γράψει τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της — The Woman in Me, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου — μετά τον τερματισμό της 13χρονης συντηρητικής της θητείας τον Νοέμβριο του 2021.

Όμως, δεδομένης της επιτυχίας του “Scream & Shout”, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube και έφτασε στο Νο. 3 του Billboard Hot 100, το will.i.am κάνει μια σταθερή επιλογή συνεργάτη για να συνεχίσει το ντουέτο “Hold Me Closer” του 2022 της Brit με τον Elton John. Το τελευταίο τραγούδι σηματοδότησε την πρώτη νέα μουσική κυκλοφορία της Spears μετά το άλμπουμ της Glory του 2016.

🗓️ 21 Jul 2023

Related Articles