Η Blake Lively, έγκυος με το μωρό «Νο. 4», μοιράζεται ένα γλυκό στιγμιότυπο με την Taylor Swift

0005N5GWVTKCYVJ0-C429

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα slideshow με φωτογραφίες της «έγκυος στην πραγματική ζωή», μια από τις οποίες την έδειχνε να αγκαλιάζει τη φίλη της Σουίφτ. Η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, δημοσίευσε πολλές προσωπικές φωτογραφίες της με τους φίλους και την οικογένειά της το Σάββατο (17 Σεπτεμβρίου) στο Instagram — με το μωρό της και μια φωτογραφία από την pop star Τέιλορ Σουίφτ.Η ηθοποιός δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ με την ελπίδα ότι αν έδειχνε έγκυος θα έκανε τους παπαράτσι να ενδιαφέρονται λιγότερο να τη φωτογραφίσουν χωρίς άδεια.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα slideshow με φωτογραφίες της «έγκυος στην πραγματική ζωή», μια από τις οποίες την έδειχνε να αγκαλιάζει τη φίλη της Σουίφτ. Η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, δημοσίευσε πολλές προσωπικές φωτογραφίες της με τους φίλους και την οικογένειά της το Σάββατο (17 Σεπτεμβρίου) στο Instagram — με το μωρό της και μια φωτογραφία από την pop star Τέιλορ Σουίφτ.

Η ηθοποιός δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ με την ελπίδα ότι αν έδειχνε έγκυος θα έκανε τους παπαράτσι να ενδιαφέρονται λιγότερο να τη φωτογραφίσουν χωρίς άδεια.

Η έβδομη φωτογραφία στη συλλογή 10 εικόνων της Lively με προσωπικές φωτογραφίες την έδειχνε με μπικίνι, αγκαλιά με τη φίλη της Swift. «Ακολουθούν φωτογραφίες με εμένα έγκυο στην πραγματική ζωή, οπότε οι παπαράτσι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για να με φωτογραφίσουν χωρίς την άδεια μου θα με αφήσουν ήσυχη», δήλωσε η Λάιβλι στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου. «Με φρικάρετε και εμένα και τα παιδιά μου». «Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και για τη συνέχιση του unfollow λογαριασμών και δημοσιεύσεων που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Έχετε όλη τη δύναμη εναντίον τους. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν πολιτική για την φωτογράφιση παιδιών», είπε.

Η Λάιβλι και η Σουίφτ είναι μακροχρόνιες φίλες των οποίων οι δρόμοι έχουν διασταυρωθεί και επαγγελματικά: Η Σουίφτ χρησιμοποίησε τα ονόματα των παιδιών της Λάιβλι και της Ρέινολντς (Τζέιμς, Ινέζ και Μπέττυ) στο τραγούδι της “Betty” του 2020, αφού παρουσίασε την κόρη τους Τζέιμς που παρουσίασε το κομμάτι της “Gorgeous” του 2017. Η Lively σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο της Swift “I Bet You Think About Me” το 2021.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Lively: https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw/

Η έβδομη φωτογραφία στη συλλογή 10 εικόνων της Lively με προσωπικές φωτογραφίες την έδειχνε με μπικίνι, αγκαλιά με τη φίλη της Swift.

🗓️ 19 Sep 2022

Related Articles