Οι BLACKPINK θα είναι οι επικεφαλής του BST Hyde Park Festival το 2023

NEWARK, NEW JERSEY - AUGUST 28: BLACKPINK performs onstage at the 2022 MTV VMAs at Prudential Center on August 28, 2022 in Newark, New Jersey. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for MTV/Paramount Global)

Το συγκρότημα της K-pop μουσικής θα κάνει το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου με τη συναυλία του φεστιβάλ British Summer Time που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου το 2023.

Τον περασμένο μήνα ο Billy Joel ανακοινώθηκε ως άλλος headliner του BST Hyde Park 2023 στις 7 Ιουλίου. Η καλοκαιρινή σειρά συναυλιών θα επιστρέψει στο Hyde Park στο κεντρικό Λονδίνο τον Ιούλιο του 2023, με τον Bruce Springsteen και το E Street Band να έχουν ανακοινωθεί προηγουμένως για τις 6 Ιουλίου και 8 Ιουλίου.

Οι BLACKPINK ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους πρόσφατα στη Σεούλ, όπου το μέλος του συγκροτήματος Jennie κέρασε τους θαυμαστές σε μια παράσταση ενός ακυκλοφόρητου σόλο τραγουδιού. Η περιοδεία, η οποία είναι για την προώθηση του δεύτερου άλμπουμ τους «Born Pink», άνοιξε το περασμένο Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Olympic Gymnastics Arena στη Νότια Κορέα.

Οι BLACKPINK έπαιξαν το σετ των 23 τραγουδιών τους, το οποίο περιελάβανε πολλά από το νέο τους άλμπουμ καθώς και μερικά από τα σόλο έργα των μελών του συγκροτήματος, σε θαυμαστές που μπορούσαν να ακούσουν μερικά ζωντανά ντεμπούτα. Αυτά περιλάμβαναν τα κομμάτια «Born Pink» «Typa Girl» και «Yeah Yeah Yeah», καθώς και το σόλο τραγούδι του Rosé «Hard To Love».

Επιπλέον, η Jennie έπαιξε το ακυκλοφόρητο σόλο κομμάτι «Moonlight».

https://www.youtube.com/watch?v=_WB1TMvymS4&ab_channel=%EB%B9%84%EB%AA%BD

Τον περασμένο μήνα, η BLACKPINK έγιναν το πρώτο γυναικείο K-pop band που έκανε το ντεμπούτο της στο Νούμερο Ένα στο Billboard 200. Στις 25 Σεπτεμβρίου, το Billboard αποκάλυψε ότι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ “Born Pink” είχε κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφή του εβδομαδιαίου τσαρτ άλμπουμ του Billboard 200 για την εβδομάδα που έληξε στις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτό κάνει τις BLACKPINK τις πρώτες γυναίκες K-pop από ποτέ, καθώς είναι και η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία ομάδα από το 2008, που τα κατάφερε.

Το συγκρότημα έγινε επίσης και το πρώτο K-pop συγκρότημα που έλαβε υποψηφιότητα για το καλύτερο video clip στα Μουσικά Βραβεία MTV Europe Music Awards.

🗓️ 24 Oct 2022

Related Articles