Η Billie Eilish βρίσκεται στο Νο. 1 στην Αυστραλία με το "What Was I Made For?"

billie-eilish-barbie-la-premiere-2023-billboard-esp-1548

Η Billie Eilish είναι η νέα βασίλισσα των σινγκλ chart της Αυστραλίας με το “What Was I Made For?” (μέσω Interscope/Universal), για τον δεύτερο αρχηγό της.

Από το soundtrack στη Barbie, η οποία, όπως αλλού, είναι μια μεγάλη επιτυχία στο αυστραλιανό box office, το “What Was I Made For?” σκαρφαλώνει 2-1 στο ARIA Chart, που δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου, για την πρώτη του θέση στην κορυφή.

Το χαμηλών τόνων νούμερο είναι το πρώτο σινγκλ από τη Barbie που φτάνει στο Νο. 1 στο αυστραλιανό chart και γίνεται η 15η εμφάνιση του φαινομένου της ποπ των ΗΠΑ στο top 10, η οποία περιλαμβάνει ένα τρέξιμο δύο εβδομάδων στη σύνοδο κορυφής για το “Bad Guy” το 2019.

«What Was I Made For?» εκτοπίζει το πιστοποιημένο από πλατίνα «Sprinter» (Virgin Music/Universal) των Dave και Central Cee, υποχωρώντας 2-1 στην τελευταία έρευνα, τερματίζοντας ένα σερί επτά εβδομάδων στην κορυφή, και είναι ένα από τα τρία σινγκλ της Barbie στην πρώτη 5άδα περιλαμβάνουν τους Nicki Minaj, Ice Spice και Aqua’s “Barbie World” (Atlantic/Warner), που κρατά στο Νο. 3, και το “Dance The Night” της Dua Lipa (Atlantic/Warner), που φτάνει στο 6-4. Παράλληλα, το “Vampire” της Olivia Rodrigo (Geffen/Universal) φτάνει στα 4-5.

Η Sinead O’Connor επιστρέφει μετά θάνατον στο ARIA Chart με το “Nothing Compares 2 U”. Αρχικά ήταν Νο. 1 επιτυχία για οκτώ εβδομάδες το 1990, όταν τελείωσε τη χρονιά ως το σινγκλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Down Under, το “Nothing Compares 2 U” επιστρέφει στο chart στο Νο. 62, μετά τον θάνατο της Ιρλανδής τραγουδίστριας στις 26 Ιουλίου σε ηλικία 56 ετών.

Στο ARIA Albums Chart, ο Travis Scott παίρνει το στέμμα με την Utopia (Epic/Sony). Η συνέχεια του Astroworld, Utopia του 2018 προωθεί 18 κομμάτια στην εθνική έρευνα σινγκλ αυτήν την εβδομάδα, με επικεφαλής τον “Meltdown” στο Νο. 6.

Το  Utopia ηγείται ενός ολοκαίνουργιου κορυφαίου δύο στο ARIA Chart, καθώς το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Post Malone, Austin (Universal), ξεκινά από το Νο. 2. Ο Posty, ο οποίος περιόδευσε στην Αυστραλία νωρίτερα το έτος για να υποστηρίξει τους Red Hot Chili Peppers, και έχει προγραμματιστεί για άλλη μια σόλο επίσκεψη αργότερα το 2023, προηγουμένως έφτασε στο Νο. 1 το 2018 με τους Beerbongs & Bentleys και ξανά το 2019 με το Hollywood’s Bleeding.

Επίσης, η Barbie: The Album (Atlantic/Warner), έγινε ηγέτης της περασμένης εβδομάδας, και χάνει 1-3.

🗓️ 07 Aug 2023

Related Articles