Η Billie Eilish και η Jennie των BLACKPINK στο podcast της Dua Lipa - «At Your Service»

ezgif.com-webp-to-jpg-1-2

Η Dua Lipa ανακοίνωσε την τρίτη σεζόν του δημοφιλούς της podcast, Dua Lipa: At Your Service, την Τετάρτη (28 Ιουνίου) με μια σειρά από καλεσμένους από αστέρια της μουσικής βιομηχανίας και άλλα σπουδαία ονόματα.

Η Billie Eilish, η Jennie Kim των BLACKPINK, η σταρ του You – Penn Badgley, η drag superstar Sasha Velor και η ειδικός σε σχέσεις Esther Perel πρόκειται να συμμετάσχουν στο podcast ως καλεσμένες αυτή τη σεζόν, που ξεκινά στις 30 Ιουνίου με την παρουσιάστρια του Chicken Shop Date, Amelia Dimoldenberg.

«Είχα το προνόμιο να μάθω από τόσα πολλά απίστευτα άτομα και να μοιραστώ τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του At Your Service», δήλωσε η Lipa σε μια δήλωση Τύπου. «Ακολουθούμε την ίδια προσέγγιση με την τρίτη σεζόν, ενώ επίσης εμβαθύνουμε σε συγκεκριμένα θέματα προσαρμοσμένα σε κάθε επισκέπτη. Ανυπομονώ να ακούσετε όλοι τη συζήτησή μου με την Amelia σχετικά με το να γυρίσω τη βολή σου και να δεις μια ιδέα από τη σύλληψη μέχρι την εκτέλεση».

Είναι μια πολυάσχολη χρονιά για τη Lipa, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Mermaid Barbie στην πολυαναμενόμενη ταινία Barbie της Greta Gerwig, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Margot Robbie ως η εμβληματική κούκλα και ο Ryan Gosling ως Ken. Πρόσφερε επίσης τον ύμνο της ντίσκο-ποπ «Dance the Night» για το soundtrack της ταινίας.

🗓️ 29 Jun 2023

Related Articles