Η Billie Eilish έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει το νέο άλμπουμ της

2f2a9d62c8f062c95ab3079cdd004deb

Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι δουλεύει σε νέο κομμάτι μαζί με τον αδελφό της Finneas. Όταν ρωτήθηκε αν συνεργάζεται πρόσφατα με τον αδερφό της, η Eilish δήλωσε: «Βλέπουμε ο ένας τον άλλον συνέχεια, και επίσης τώρα, αρχίζουμε να κάνουμε ξανά μουσική. Μόλις ξεκινήσαμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός άλμπουμ, το οποίο είναι πραγματικά συναρπαστικό».

Και συνέχισε: «Τώρα έχουμε συγκεκριμένες μέρες που βλέπουμε ο ένας τον άλλον, κάτι που είναι πολύ ωραίο γιατί, ξέρεις, σε πιάνει η ζωή. Στην πραγματικότητα, κάνω πολύ παρέα με τον αδερφό μου. Είναι ο φίλος μου!»

Η Eilish πρόκειται να εμφανιστεί στη δεύτερη έκδοση των βραβείων Earthshot Prize του Prince William αργότερα αυτή την εβδομάδα. Στην τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο, η Eilish θα συνοδεύεται από τους συνοικοδεσπότες Clara Amfo και Daniel Dae Kim, με άλλους μουσικούς ερμηνευτές όπως η Annie Lennox, η Ellie Goulding και η Chloe x Halle. Τελικές παρατηρήσεις θα εκφωνήσει επίσης ο Sir David Attenborough.

Πέντε άτομα θα κερδίσουν ένα βραβείο Earthshot στην τελετή και το καθένα θα βραβευτεί με 1 εκατομμύριο £ για να βοηθήσει με πράσινες καινοτομίες.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν την Κυριακή (4 Δεκεμβρίου) στις 5.30 μ.μ. GMT στο BBC. Παράλληλα, η Eilish ανακοίνωσε πρόσφατα δύο νέες ημερομηνίες περιοδείας «Happier Than Ever» τον επόμενο μήνα. Η τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει δύο παραστάσεις στο LA’s Kia Forum στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Έρχεται αφού η Apple Music μετέδωσε πρόσφατα μια συναυλία της στο Λονδίνο στο The O2 νωρίτερα φέτος.

🗓️ 29 Nov 2022

Related Articles