Η Billie Eilish επιδεικνύει το τατουάζ στη πλάτη της μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram

Η Billie Eilish κυκλοφόρησε μια σειρά από φωτογραφίες με θέμα το κόκκινο και το μαύρο — πιθανότατα εμπνευσμένη από το τρέχον χρώμα των μαλλιών της.

Το τατουάζ στην πλάτη, το οποίο έγινε από τον καλλιτέχνη Matias Milan, παρουσιάζει μοτίβα στροβιλισμού και γρατσουνιών στη σπονδυλική στήλη της. Η σειρά φωτογραφιών περιείχε επίσης μια φωτογραφία από ένα τραγούδι του Drake στους στίχους του “Another Late Night”, στους οποίους ραπάρει, ““She had big tits like Billie Eilish but she can’t sing.””.

Η σούπερ σταρ και ο συνεργάτης/αδελφός της Finneas ήταν καλεσμένοι στο Jimmy Kimmel Live, όπου το ζευγάρι μίλησε για μια σειρά θεμάτων. Η Billie μίλησε για τη σύνθεση τραγουδιών (βοηθά να πάρεις “μια προτροπή, μια ιστορία για να γράψεις”). το τελευταίο τους σινγκλ, “What Was I Made For” από την ταινία της Barbie, που έφτασε στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία και έχει μετρήσει 600 εκατομμύρια streams (“It’s beautiful nuts. That’s a lot of listens”); και κατάφερε να κοροϊδέψει τη μεγαλύτερη επιτυχία της. «Αντικειμενικά το «Bad Guy» είναι το πιο ηλίθιο τραγούδι στον κόσμο», λέει, ξεκαθαρίζοντας αμέσως «αλλά είναι πραγματικά καλό». Το τραγούδι, Νο. 1 επιτυχία στο Billboard Hot 100 το 2019, «υποτίθεται ότι είναι ανόητο». Είναι μια πράξη «τρολάρισμα», ειρωνεύεται.

🗓️ 20 Oct 2023

Related Articles