Η Billie Eilish έκανε ένα αυτόγραφο στο πρόσωπο της Melissa McCarthy στα Βραβεία SAG 2024

Κατά την απονομή του βραβείου για την εξαιρετική ερμηνεία μιας γυναίκας ηθοποιού σε μια κωμική σειρά στον Ayo Edebiri (The Bear), η ηθοποιός της Μικρής Γοργόνας, ζήτησε από την ποπ σταρ, να υπογράψει στο πρόσωπό της το αυτόγραφο της.

Πριν από το αυτόγραφο, η McCarthy υπενθύμισε στην Eilish ότι είχαν συναντηθεί αρκετές φορές πριν από τα SAG Awards, τα οποία μεταδόθηκαν ζωντανά στο Netflix από το Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες το Σάββατο (24 Φεβρουαρίου).

«Σε γνώρισα πραγματικά όταν ήσουν στην κοιλία της μαμάς σου γιατί ήταν η πρώτη μου δασκάλα στο improvisation », είπε συγκινημένα η McCarthy, αναφερόμενη στη Maggie Baird, την μητέρα της Billie Eilish. «Μαντέψτε σε ποιον ήταν έγκυος; Ήσουν εσύ!» είπε η Baird στην Eilish.

«Ουάου, εντάξει», «Είναι πολύ», απάντησε η Eilish.  

Στη συνέχεια, η McCarthy ρώτησε την τραγουδίστρια του «Bad Guy» αν θα υπέγραφε το λαμπερό χρωματιστό φόρεμά της. «Απλώς προσπαθώ να είμαι πιο παρών στο να φτιάχνω αναμνήσεις και προσπαθώ να κάνω περισσότερο YOLO και λιγότερο FOMO», είπε η McCarthy.

Όταν η Eilish αρνήθηκε ευγενικά, η ηθοποιός έκανε ένα ακόμη πιο παράξενο αίτημα: να υπογράψει το πρόσωπό της με ένα αυτόγραφο. Η τραγουδίστρια συμφώνησε και υπόγραψε στο μέτωπο της McCarthy με ένα μαρκαδόρο Sharpie.

Καθώς η ηθοποιός προσπαθούσε να κάνει περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών του αδελφού της Finneas, η Eilish κάλυψε το στόμα της και προσπάθησε να συγκρατήσει το γέλιο της.

«Λοιπόν, όταν εσείς και ο Finneas ετοιμάζεται άρρωστα κομμάτια, και καυτά beats…», άρχισε να ρωτάει η McCarthy’s. «Νομίζω ότι είναι καλύτερα», απάντησε η τραγουδίστρια κρατώντας το χέρι της πάνω από το στόμα της McCarthy για να μην συνεχίσει.

Οι μεγάλοι νικητές στα βραβεία SAG περιλάμβαναν τον Cillian Murphy (Oppenheimer) και τη Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon), οι οποίοι έφεραν στο σπίτι την εξαιρετική ερμηνεία ενός άνδρα και μιας γυναίκας ηθοποιού σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αντίστοιχα. Και οι δύο κέρδισαν σε αγώνες που θεωρήθηκαν στενοί με τον Paul Giamatti (The Holdovers) και την Emma Stone (Poor Things), αντίστοιχα.

Παρακολουθήστε την Eilish και τον McCarthy στα βραβεία SAG 2024 παρακάτω.

https://youtu.be/hr_zxg6Y1H8
🗓️ 26 Feb 2024

Related Articles