Η Billie Eilish έγινε πιο εξωστρεφής αφότου έριξε το φόβο της για την αγοραφοβία : «Η ζωή είναι λίγο διαφορετική»

Η Billie Eilish δηλώνει ότι πια μπορεί και κυκλοφορεί πιο άνετα ” Τώρα είμαι πιο ψύχραιμη και πιο άνετη’’. Η φήμη έκανε την pop σταρ να φοβάται να βγει έξω γιατί ανησυχούσε. Κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης της εξομολογήθηκε στους Fitzy & Wippa στον ραδιοφωνικό σταθμό Australia’s Nova network.

«Συνήθιζα να βγαίνω έξω και να κυκλοφορώ, πράγμα που δεν το κάνω και τόσο πολύ, επειδή η ζωή μου είναι διαφορετική» πρόσθεσε. «Κατά την διάρκεια της περιοδείας μου φοβόμουν να βγω έξω γιατί ανησυχούσα, τώρα όμως είμαι πιο άνετη και πιο χαλαρή» σημείωσε. Το τι την βοήθησε να βγαίνει έξω και να κάνει πράγματα είναι η επαφή της με την φύση, το τραγούδι των πουλιών και η ποδηλασία. Αυτή την στιγμή, η Billie Eilish βρίσκεται στην Ωκεάνια για το τέταρτο και τελευταίο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Happier Than Ever, the World tour το οποίο ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Με τα βασιλικά γεγονότα να κυριαρχούν στα δελτία ειδήσεων, η προσοχή στράφηκε προς το μέρος της Eilish με τη βασιλική οικογένεια. Ακόμη και μια καλλιτέχνιδα με Νο. 1 σε όλο τον κόσμο και που κέρδισε και τις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες στα βραβεία Grammy μπορεί να έχει τις νευρικές στιγμές μιας θαυμάστριας. Αυτό συνέβη όταν ο βασιλιάς Κάρολος μπήκε στη ζωή της για μια συνάντηση. Η τραγουδίστρια του «Bad Guy» συνάντησε τα βασιλικά μέλη πέρυσι για την πρεμιέρα του τελευταίου franchise του James Bond, No Time To Die, για το οποίο ηχογράφησε το θεματικό τραγούδι του έργου.

Το βράδυ, η Eilish και ο αδελφός της Finneas είχαν μια συνάντηση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, και τον βασιλιά Charles, τότε πρίγκιπα της Ουαλίας. Λίγο αργότερα η ποπ σταρ έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο. «Τα είχα όλα έτοιμα, μελετούσα ποιο ήταν το πρωτόκολλο που έπρεπε τηρηθεί» είπε στον αδελφό της. «Ήμουν έτοιμη να υποκλιθώ και να σφίξω το χέρι, ήμουν ανήσυχη μην κάνω κάτι λάθος». Τελικά, πήγαν στην συνάντηση και ήταν όλα υπέροχα, «Ήταν τόσοι καλοί και συμπαθείς μαζί μου» πρόσθεσε.

🗓️ 14 Sep 2022

Related Articles