Η Billie Eilish δηλώνει έτοιμη για την Ariana Grande να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ: «That's All I'm Waiting For»

Η Billie Eilish είναι εξίσου ενθουσιασμένη με το επερχόμενο άλμπουμ της Ariana Grande όπως και οι υπόλοιποι.

Ενώ συνομιλούσε με το CBS Mornings στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy την Κυριακή (4 Φεβρουαρίου), η σταρ αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει νέα μουσική «σύντομα», αλλά περιμένει την Grande να κυκλοφορήσει το έβδομο άλμπουμ της, Eternal Sunshine, τον Μάρτιο. «Αφήστε την Ariana να το κυκλοφορήσει, απολαύστε το», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μόνο που περιμένω. Κάθομαι και περιμένω σαν [κοιτάζει το ρολόι], «Εντάξει, λοιπόν, κορίτσι, στείλε μου σε παρακαλώ.» Τότε, τελικά, τα πράγματα μας θα γίνουν».

Η Eilish ήταν για άλλη μια φορά νικήτρια στην τελετή απονομής βραβείων, κερδίζοντας το τραγούδι της χρονιάς για το «What Was I Made For? [Από το The Motion Picture Barbie].” Το τραγούδι κέρδισε το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για οπτικά μέσα. Κέρδισε επίσης υποψηφιότητες για δίσκο της χρονιάς, καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία και καλύτερο μουσικό βίντεο.

«Αυτό είναι ανόητο παιδιά», είπε η Eilish κατά την ομιλία αποδοχής της. «Ήταν μια τρελή λίστα με απίστευτους ανθρώπους, απίστευτους καλλιτέχνες, απίστευτη μουσική. Νιώθω τρελή αυτή τη στιγμή. Είμαι σοκαρισμένη. Ευχαριστώ τα μέλη της Ακαδημίας Ηχογράφησης, ευχαριστώ τον αδερφό μου που είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο και με κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

«Είμαστε τόσο τυχεροί. Απλώς συνεχίζουμε να είμαστε απλά βαθιά, βαθιά προνομιούχοι, τυχεροί άνθρωποι. Και είναι δύσκολο να νιώθεις ότι μας αξίζει ποτέ, αλλά σίγουρα δεν το κάνουμε τώρα», πρόσθεσε ο Finneas. «Είμαστε πολύ ταπεινοί και είμαστε πολύ ευγνώμονες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”

Η Eilish ευχαρίστησε επίσης την Greta Gerwig που έκανε την «καλύτερη ταινία της χρονιάς» με την Barbie.

🗓️ 06 Feb 2024

Related Articles