Η Beyoncé «θέτει αυστηρούς κανόνες» στην περιοδεία της Renaissance από την «απαγόρευση» του αλκοόλ έως τον «έλεγχο ιστορικού #MeToo»

Beyonce-Global-Citizen-Festival-2018-1068x558-1

Η Beyoncé φέρεται να πραγματοποιήσει ελέγχους ασφαλείας σε όλο το προσωπικό στην περιοδεία της στο Renaissance Tour, καθώς και να εφαρμόσει αυστηρούς κανόνες και να παρέχει υποστήριξη ψυχικής υγείας. Η Beyoncé φέρεται να έχει θέσει ένα αυστηρό σύνολο κανόνων για οποιοδήποτε προσωπικό στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της, καθώς ετοιμάζεται να βγει στο δρόμο το 2023.

Η κορυφαία τραγουδίστρια λέγεται ότι είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενους και έχει θεσπίσει το νόμο όταν πρόκειται για την ομάδα πίσω από το υπερβολικό σόου της.

Η Beyoncé φέρεται όχι μόνο να έχει εφαρμόσει μια αυστηρή πολιτική για το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, αλλά διενεργεί επίσης ελέγχους για να βεβαιωθεί ότι όλοι, από τους χορευτές της μέχρι τους roadies, θα λάβουν έλεγχο ιστορικού «#MeToo». Η τραγουδίστρια του Formation ανακοίνωσε την περιοδεία του Renaissance νωρίτερα φέτος και οι προετοιμασίες για τις ημερομηνίες του 2023 έχουν ξεκινήσει.

Μια πηγή από την εφημερίδα The Sun δήλωσε: «Η Μπέι ξέρει ότι οι νέες παραστάσεις θα απαιτήσουν έντονη χορογραφία και ακρίβεια, επομένως όλοι πρέπει να είναι καθαροί και νηφάλιοι. Δεν θα υπάρχει κανένα τρελό πάρτι στην περιοδεία. “Πραγματοποιεί επίσης ελέγχους #MeToo με τους χορευτές, το συγκρότημα και το πλήρωμα με τις ελπίδες να κάνει την περιοδεία ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον εργασίας.” Επίσης η πηγή αποκάλυψε ότι η Bey σχεδιάζει να παρέχει υποστήριξη ψυχικής υγείας κατ’ απαίτηση στους εργαζομένους της καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Πρόσθεσαν πώς, λόγω της εξαντλητικής φύσης των περιοδειών, όσοι βρίσκονται σε περιοδεία «θα έχουν επίσης πρόσβαση σε υποστήριξη ψυχικής υγείας ενώ βρίσκονται στο δρόμο». Ο μυημένος πρόσθεσε πώς η τραγουδίστρια «γνωρίζει ότι οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν γνωρίζουν ότι η ευημερία τους εκπληρώνεται» και ελπίζει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της και «να δώσει το παράδειγμα».

Η Beyoncé δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις ημερομηνίες για την περιοδεία, αλλά έχει ήδη ξεπουλήσει το πρώτο σετ εισιτηρίων για ένα εντυπωσιακό ποσό για το Wearable Art Gala της μητέρας της Tina Knowles τον Οκτώβριο. Τα εισιτήρια – τα οποία περιελάμβαναν πτήσεις VIP – δημοπρατήθηκαν για 54.000 δολάρια στο bash συγκέντρωσης χρημάτων.

🗓️ 12 Dec 2022

Related Articles