Η Beyoncé θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδήλωση «Club Renaissance» στο Λος Άντζελες

in-this-handout-photo-provided-by-a-m-p-a-s-beyonc-c3-a9-news-photo-1655393439

Η Beyoncé συνεργάστηκε με την Amazon Music για να ανακοινώσει το «Club Renaissance», μια μουσική εκδήλωση δύο βραδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες αυτό το Σαββατοκύριακο (17 – 18 Δεκεμβρίου).

Το γεγονός ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν οι θαυμαστές έλαβαν ειδοποιήσεις για έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Club Renaissance», σύμφωνα με το Variety. Λεπτομέρειες γύρω από την εκδήλωση παραμένουν ελάχιστες – η τοποθεσία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί – αλλά έχει χαρακτηριστεί ως εορτασμός για τους έξι μήνες από την κυκλοφορία του άλμπουμ της Beyoncé «Renaissance» τον Ιούλιο. Οι πόρτες του «Club Renaissance» θα ανοίξουν στις 20:15, με την ώρα έναρξης να αναφέρεται στις 21:00.

Τα εισιτήρια για το «Club Renaissance» εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα με το Variety. Το δημοσίευμα έγραψε ότι τα ψιλά γράμματα της εκδήλωσης «προσκαλούν [τους θαυμαστές] να ζήσουν την «Renaissance» στον χωρικό ήχο». Δεν είναι σαφές εάν η ίδια η Beyoncé θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του Λος Άντζελες, αν και εμφανίστηκε σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις του «Club Renaissance» στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι νωρίτερα φέτος.

Η προηγούμενη εκδήλωση έλαβε χώρα τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο Times Square Edition, με μια λίστα καλεσμένων που περιελάμβανε τους Kendrick Lamar, την Chloe Bailey της Chloe x Halle και τη Normani. Δύο μήνες αργότερα, η Halsey, η Doja Cat και ο Tyler, The Creator ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων στην παρισινή έκδοση του «Club Renaissance», στην οποία εμφανίστηκε και η Beyoncé.

Παράλληλα με το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και τώρα το Λος Άντζελες, εκδηλώσεις «Club Renaissance» έχουν επίσης λάβει χώρα στο Βερολίνο, το Άμστερνταμ και τη βελγική πόλη της Γάνδης, μεταξύ άλλων τοποθεσιών. Τα υποκαταστήματα της Sony Music για συγκεκριμένες χώρες τιμολόγησαν τις εκδηλώσεις ως πάρτι ακρόασης κατά τη διάρκεια των οποίων παίζεται ολόκληρη η λίστα κομματιών του «Renaissance».

Όλες οι εκδηλώσεις υποστηρίζουν το «Renaissance», το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé και τη συνέχεια του «Lemonade» του 2016. Σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων για το «Renaissance» – το οποίο κατέλαβε την τρίτη θέση στη λίστα των 50 καλύτερων άλμπουμ του NME για το 2022 – το NME περιέγραψε το άλμπουμ ως «μια γιορτή αγάπης και μαύρης χαράς».

«Το «Renaissance» κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Η αναβίωση των κλασικών μαύρων και η [Beyoncé’] φροντίζει να πάει πολύ αγάπη σε αυτό».

🗓️ 16 Dec 2022

Related Articles