Η Beyoncé θα γίνει επίτιμος δήμαρχος της Santa Clara για μια μέρα για να γιορτάσει το «Renaissance» show

Η Beyoncé μπορεί τώρα να προσθέσει τον δήμαρχο της Santa Clara στη μακρά λίστα με τα επιτεύγματα και τις διακρίσεις της. Η πόλη της Σάντα Κλάρα ανακοίνωσε ότι η Μπιγιονσέ θα ανακηρυχθεί επίτιμος δήμαρχος της Santa Clara για σήμερα (30 Αυγούστου) προς τιμήν της στάσης της «Αναγεννησιακής» περιοδείας της στο στάδιο Levi’s.

«Η πόλη της Santa Clara είναι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη επίσκεψη της Beyonce στο παγκοσμίου φήμης Levi’s Stadium», δήλωσε η εκπρόσωπος της Santa Clara, Michelle Templeton, σε μια δήλωση, σύμφωνα με το The Mercury News. «Οι συναυλίες της θα φέρουν σίγουρα μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό».

Η Beyoncé είναι πλέον η τελευταία σταρ της ποπ που ανακηρύχθηκε επίτιμος δήμαρχος της Santa Clara. Η Taylor Swift ανακηρύχθηκε επίτιμος δήμαρχος στις 28 και 29 Ιουλίου στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras» στο Levi’s Stadium. Η πόλη ονομάστηκε επίσης “Swiftie Clara” για αυτές τις δύο ημέρες.

Νωρίτερα φέτος, αναφέρθηκε ότι το «Renaissance» θα μπορούσε να είναι η πιο εισπρακτική περιοδεία συναυλιών της Beyoncé ποτέ, και μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τα έσοδα που έχει κερδίσει από όλες τις προηγούμενες συναυλίες της μαζί.

Η τελευταία της περιοδεία, το «On The Run II» του 2018 αναφέρθηκε ότι απέφερε ακαθάριστα έσοδα 254 εκατομμυρίων δολαρίων (203 εκατομμύρια £), ενώ η τρέχουσα σειρά ημερομηνιών της φημολογείται ότι πλησιάζει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια (£1,6 δισεκατομμύρια).

Η εκπομπή της στο Λονδίνο νωρίτερα φέτος έλαβε μια κριτική πέντε αστέρων από το NME, που την περιέγραψε ως «την πιο λαμπερή περιοδεία του καλοκαιριού».

«Είναι αναζωογονητικό να παρακολουθείς την παιχνιδιάρικη διάθεση που διατρέχει ολόκληρη την παράσταση», έγραφε. «Κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι η Beyoncé είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τιτάνες της μουσικής, αλλά τώρα υπάρχει μια ελαφρότητα στην ερμηνεία της που προσφέρει κάτι νέο».

Η Oprah Winfrey μοιράστηκε επίσης τον έπαινο της για την περιοδεία με μεγάλη επιτυχία, χαρακτηρίζοντάς την ως «το πιο εξαιρετικό σόου» που έχει δει.

🗓️ 30 Aug 2023

Related Articles