Η Beyoncé συνεργάστηκε με τον Kendrick Lamar για το remix «America Has a Problem»

kendrick-lamar-beyonce-featured-collaborators-billboard-1548

Η Beyoncé επανενώθηκε με τον Kendrick Lamar για ένα remix της αναγεννησιακής επιτυχίας της, “America Has a Problem”.

Στη νέα επανάληψη του κομματιού που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (19 Μαΐου), ο Lamar έρχεται με έναν δυνατό, εναρκτήριο στίχο διάρκειας λεπτών. Ρέει με τη χαρακτηριστική του ταχύτητα αστραπής, δηλώνοντας περήφανα τον εαυτό του «honorary Beyhive» καθώς ραπάρει, «My momma told me that the money outgrew you / My horoscope said I’m really out my noodle / I’m troublin’, I’m puzzlin’, it’s sudoku / Say B, yes, America got a problem / Kicked up, choosing love, well, they chose violence».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αγαπημένο δίδυμο συνεργάζεται μουσικά. O Lamar είχε προηγουμένως εμφανιστεί στο ανερχόμενο “Freedom”, από το άλμπουμ του Bey του 2016 στο Billboard 200, το Lemonade, και ανέβηκε μαζί της στη σκηνή στα βραβεία BET εκείνη τη χρονιά για να ερμηνεύσει το κομμάτι. Ο ράπερ συμμετείχε επίσης στην ερμηνεύτρια του “Alien Superstar” στην τελική της περιοδεία Formation, εκπλήσσοντας το κοινό με μια άλλη παράσταση του “Freedom” στο Metlife Stadium του New Jersey.

Για το εξώφυλλό του στο Rolling Stone το 2017, ο Lamar μίλησε για το τι έχει μάθει από τη συνεργασία του με την Beyoncé. «Πόσο ιδιαίτερος είναι να ασχολείσαι με τη μουσική σου», είπε για την εργασιακή της ηθική, προσθέτοντας: «Είναι τελειομανής. Σκεφτείτε την απόδοση του BET. Ήταν πολύ ιδιαίτερη – ο φωτισμός, η μετάβαση από τη μουσική στο χορό. Ήταν επιβεβαίωση για κάτι που ήξερα ήδη».

Το νέο remix του “America Has a Problem” με τον Kendrick Lamar είναι διαθέσιμο για αγορά στον ιστότοπο της Beyoncé.

🗓️ 22 May 2023

Related Articles