Η Beyonce συγχαίρει την αδελφή της Solange, για την μουσική που έγραψε για το μπαλέτο της Νέας Υορκής

beyonce_and_solange

Η Solange έγινε η πρώτη Αφροαμερικανή που έγραψε και συνέθεσε μια πρωτότυπη μουσική για το New York City Ballet. Γράφτηκε για την παράσταση με τίτλο “Play Time” που έκανε πρεμιέρα στο Lincoln Center ως μέρος του Φθινοπωρινού Γκαλά Μόδας της NYCB με μια σειρά από παραστάσεις προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο και τον Μάιο. Η Yall Beyoncé (και η μαμά Τίνα) ήταν και οι δύο στη σκηνή και δεν δίστασε να μοιραστεί με τον κόσμο, την αγάπη και την υποστήριξή της για την αδερφή της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Beyoncé δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγάλη βραδιά στο μπαλέτο, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με την Solange να χαμογελά κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια.

Με ένα εγκάρδιο μήνυμα που έγραφε «Αγαπημένη μου αδερφή, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την υπερηφάνεια και τον θαυμασμό που τρέφω για σένα. Είσαι μοναδική και σπουδαία. Συγχαρητήρια που έγινες η πρώτη Αφροαμερικανίδα που συνέθεσε για το Μπαλέτο της Νέας Υόρκης. Το κομμάτι που συνέθεσες είναι εκπληκτικό. Σε αγαπώ βαθύτατα. Είναι προφανές ότι επικροτούν η μια την άλλη., τελείωσε τη λεζάντα της με «Μπορώ να σου προτείνω να μην τσακωθείς ποτέ με την αδερφή μου».

Η Solange μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες στη σελίδα της στο Instagram, δείχνοντας τον εαυτό της να ποζάρει στο Lincoln Center, σε μια λιμουζίνα με φίλους, μια σελίδα με τη μουσική σημειογραφία της παρτιτούρας της και μια φωτογραφία με την αδερφή της και τη μητέρα τους, Tina Knowles. . Στην  λεζάντα έγραψε απλά “heart so fullll 🖤.”

🗓️ 04 Oct 2022

Related Articles