Η Beyonce πούλησε το πρώτο εισιτήριο για την περιοδεία της «Renaissance» για 50.000 δολάρια

Η hitmaker του «Break My Soul» αποκάλυψε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ της τον επόμενο χρόνο, ενώ δημοπρατούσε ένα ειδικό πακέτο VIP στο Wearable Art Gala του 2022 που διοργανώθηκε από τη μητέρα της Tina Knowles-Lawson και τον πατριό της Richard Lawson στο Κυριακή στη Σάντα Μόνικα.

Σύμφωνα με πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 41χρονη σούπερ σταρ πρόσφερε ένα «πακέτο εισιτηρίων συναυλίας» για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της στη δημοπρασία για να βοηθήσει την τέχνη και τα διαφορά προγράμματα καθοδήγησης του Θεατρικού Κέντρου Where Art Can Occur.

Το listing της Beyonce – η οποία μεταδόθηκε στην οθόνη – περιελάβανε ένα ζευγάρι εισιτήρια από οποιαδήποτε στάση της επιλογής του αγοραστή, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο και μοναδική εμπειρία στα παρασκήνια που ονομάστηκε «Ξεναγεί στα παρασκήνια με τη δεσποινίς Τίνα».

Το listing έγραφε: «Πακέτο εισιτηρίων συναυλίας. Συνολικής αξίας 20.000 $, το United x WACO σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε την Beyonce στην Renaissance περιοδεία της που ξεκινά το επόμενο καλοκαίρι του 2023 σε οποιονδήποτε από τους εθνικούς και διεθνείς προορισμούς της United σε όλο τον κόσμο.

«Αυτό το βραβείο συνοδεύεται από 2 εισιτήρια First Class International United Airline Polaris για επιλεγμένες πόλεις, με διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο Marriott. «Και, σε μια από τις πιο περιζήτητες μουσικές παραστάσεις όλων των εποχών, 2 εισιτήρια συναυλιών για την περιοδεία της Beyonce Renaissance 2023 με μια ξενάγηση στα παρασκήνια με τη Miss Tina!»

Η περιοδεία – ή οποιοδήποτε μουσικό βίντεο – δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει αναφορές ότι η Beyonce σχεδίαζε να κάνει το πρώτο από το ένα «three act project» σε όλο τον κόσμο.

Τον Ιούνιο, η τραγουδίστρια του “Formation” – η οποία είναι μητέρα της κόρης της Blue Ivy, 10, και των πεντάχρονων δίδυμων Rumi και Sir με τον ράπερ σύζυγό της Jay-Z, 52 – αποκάλυψε ότι η δημιουργία του LP την έκανε “να αισθάνεται ελεύθερη και περιπετειώδης .»

Η Beyonce έγραψε: «Η δημιουργία της [«Αναγέννησης»] μου επέτρεψε ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να βρω τη διαφυγή σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερος και περιπετειώδης σε μια εποχή που γίνονται ελάχιστα πράγματα».

🗓️ 25 Oct 2022

Related Articles