Η Beyonce κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας «Renaissance: A Film by Beyoncé - «We Are Creating Our Own World»

Η Beyonce έδωσε στην Beyhive κάτι για το οποίο πρέπει να είναι ευγνώμων το πρωί της Ημέρας των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου): ένα νέο και τελευταίο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ συναυλίας της, Renaissance: A Film by Beyonce.

Το δίλεπτο teaser ξεκινά με ένα λοξό βίντεο στο σπίτι, προτού η Queen Bey αποκαλύψει ποιος είναι ο εικονολήπτης όταν τους απευθύνεται: «Rumi, τώρα μπορώ να σου μάθω ένα κόλπο; Πρέπει να το γυρίσεις στο πλάι!»

Με αυτήν την εισαγωγή με τη μικρή της κόρη, την οποία μοιράζεται με τον σύζυγό της Jay-Z, η Beyonce εστιάζει στο τελευταίο της τρέιλερ – τα παιδιά της και τι σημαίνουν για εκείνη. Ανάμεσα σε σκηνές όπου η σούπερ σταρ στα παρασκήνια δίνει τις σκέψεις της για την κατεύθυνση της Αναγεννησιακής Παγκόσμιας Περιοδείας της σε οικογενειακές σκηνές και μεγάλες, φανταχτερές στιγμές συναυλιών, η Bey τα εξηγεί όλα.

«Ο χρόνος είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο μου. Είναι αδύνατο να μην συνειδητοποιήσεις πόσο γρήγορα πηγαίνεις όταν κοιτάς μέσα από τα μάτια των παιδιών σου», ξεκινάει με τη φωνή, καθώς εμφανίζεται μια εικόνα της Μπλου Άιβι -πρωτότοκου του ζευγαριού- που εμφανίζεται στη σκηνή με την Μπιγιονσέ.

«Σκέφτομαι όλους τους ήρωές μου και όλα αυτά που άντεξαν», συνεχίζει η 32 φορές βραβευμένη με Grammy, καθώς παίζεται βίντεο με την έκπληξη της Νταϊάνα Ρος στο σόου γενεθλίων της Μπιγιονσέ. «Ξέρω ότι όλος ο αγώνας και η θυσία μου ανοίγει την πόρτα για το επόμενο. Είναι η νέα αρχή».

Τελειώνοντας με μια δυνατή νότα, η σούπερ σταρ ολοκληρώνει τη φωνή της, λέγοντας: «Δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν σε αυτό το σημείο. Δημιουργούμε τον δικό μας κόσμο. Αυτή είναι η ανταμοιβή μου. Κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει αυτό».

Η ταινία της συναυλίας ανοίγει παγκοσμίως την 1η Δεκεμβρίου. Μπροστά από αυτό, το Renaissance θα έχει διπλή παγκόσμια πρεμιέρα στο Λος Άντζελες στις 25 Νοεμβρίου και στο Λονδίνο στις 30 Νοεμβρίου, ανέφερε προηγουμένως το The Hollywood Reporter.

Η Beyonce έγραψε, εκτελεστική παραγωγή, καθώς και συν-σκηνοθέτης της ταινίας, η οποία εξιστορεί την παγκόσμια αναγεννησιακή περιοδεία της που έσπασε ρεκόρ.

🗓️ 24 Nov 2023

Related Articles