Η Beyoncé και η Kelly Rowland συνεργάζονται για την καταπολέμηση των αστέγων στο Χιούστον με μόνιμο συγκρότημα κατοικιών

kelly-rowland-beyonce-2015-billboard-1548-1

Η Αμερική έχει πρόβλημα και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι η στεγαστική κρίση. Η Beyoncé και η Kelly Rowland συνεργάζονται για να κάνουν το καθήκον τους για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτού του προβλήματος στη γενέτειρά τους, το Χιούστον του Τέξας.

Την Τρίτη, οι αξιωματούχοι της κομητείας Χάρις ανακοίνωσαν ότι η κομητεία θα συνεργαστεί με τους ντόπιους του Χιούστον για τη δημιουργία 31 μόνιμων κατοικιών. Η πρωτοβουλία πρόκειται να χρησιμοποιήσει 7,2 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του Αμερικανικού Σχεδίου Διάσωσης για την κατασκευή του συγκροτήματος. «Πρωτοβουλίες όπως αυτή σίγουρα θα τις υποστηρίξω ανεξάρτητα από το ποιος είναι πίσω από αυτό, αλλά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον… γιατί υπάρχουν αυτά τα ονόματα της Beyoncé και της Kelly Rowland, οι οποίες, φυσικά, υποστηρίζουν την κοινότητα για πολύ καιρό », δήλωσε η δικαστής Λίνα Χιλντάγκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη, σύμφωνα με την Houston Chronicle.

Εκτός από τις οικιστικές μονάδες, το νέο έργο μόνιμης στέγασης – που ονομάζεται Knowles-Rowland House – θα έχει διαχειριστές περιπτώσεων, ομοτίμους ειδικούς, ειδικούς υπηρεσιών και υπηρεσίες υποστήριξης, όπως μεταφορά, ψυχική υγεία, υποστήριξη σωματικής και συμπεριφορικής υγείας. Μια «ακόμη μεγαλύτερη εκτόξευση» του συγκροτήματος κατοικιών αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο μόλις η Beyoncé επιστρέψει στη γενέτειρά της για τις δύο παραστάσεις της Renaissance World Tour στο στάδιο NRG του Χιούστον.

Η Beyoncé και η Kelly Rowland επιστρέφουν συνεχώς στη γενέτειρά τους. Αφού ο τυφώνας Χάρβεϊ αναστάτωσε την πόλη το 2017, η Μπιγιονσέ επέστρεψε στο Χιούστον μαζί με τη σύντροφο του συγκροτήματος των Destiny’s Child, Μισέλ Γουίλιαμς και τη μαμά Τίνα Νόουλς-Λόσον για να βοηθήσει να σερβίρει φαγητό σε όσους επλήγησαν. Πάνω από μια δεκαετία νωρίτερα, η Rowland συνεργάστηκε με την οικογένεια Knowles για να ιδρύσει το Survivor Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που προοριζόταν να παρέχει μεταβατική στέγαση στα θύματα του τυφώνα Κατρίνα στο Χιούστον.

Μιλώντας στο Knowles-Rowland House, ο τοπικός πάστορας και εκτελεστικός διευθυντής του Bread of Life, Ρούντι Ράσμους, είπε στο Chronicle: «Αυτή θα είναι η πέμπτη οικιστική ανάπτυξη στο κέντρο της πόλης στην περιοχή 1 τα τελευταία 17 χρόνια και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που συνεχίζουμε για να βοηθήσουμε τον τερματισμό των αστέγων στον νομό μας».

🗓️ 30 Jun 2023

Related Articles