Η Beyonce ευχαρίστησε τον Stevie Wonder στα iHeart Awards

Η Beyonce ευχαρίστησε τον Stevie Wonder που έπαιξε φυσαρμόνικα στην διασκευή του θρυλικού τραγουδιού «Jolene» της Dolly Parton.

Η τραγουσίστρια διασκεύασε το κλασικό κομμάτι στο νέο της country άλμπουμ «Cowboy Carter» και αποκάλυψε τη συμμετοχή του Stevie Wonder όταν της απονεμήθηκε το βραβείο “Innovator” στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες την Τρίτη (01.04.24).

Η Beyonce ξεκίνησε την ομιλία της ευχαριστώντας τον Stevie Wonder, λέγοντας : “Σε ευχαριστώ πολύ Stevie, σε αγαπώ. Σε αγαπώ και σε τιμώ. Θέλω να σε ευχαριστήσω που άνοιξες έναν δρόμο για όλους μας. Είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτήν την αναγνώριση από σένα, Stevie Wonder. Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος που μπορώ να ακούω για το υπόλοιπο της ζωής μου, είσαι πάντα εσύ. Ευχαριστώ λοιπόν, ο Θεός να σε έχει καλά.”

Ο Wonder απάντησε: “Θέλω να σε ευχαριστήσω που παρακίνησες τον κόσμο να γίνει καλύτερος”, με την τραγουδίστρια να προσθέτει «Και σε ευχαριστώ που έπαιξες φυσαρμόνικα στο «Jolene». Στη συνέχεια, η Beyonce δήλωσε: “Η καινοτομία ξεκινά με ένα όνειρο. Αλλά μετά πρέπει να εκτελέσεις αυτό το όνειρο και ο δρόμος μπορεί να είναι πολύ δύσβατος. Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει να βλέπεις αυτό που όλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο. Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει συχνά ότι σου ασκούν κριτική, κάτι που συχνά θα δοκιμάζει την ψυχική σου δύναμη. Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει να στηρίζεσαι στην πίστη και να εμπιστεύεσαι ότι ο Θεός θα σε καθοδηγήσει. Έτσι, σε όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό, σε κάθε εκπομπή βραβείων, ελπίζω να είμαστε πιο ανοιχτοί στη χαρά και την απελευθέρωση που προέρχεται από την απόλαυση της τέχνης χωρίς προκαταλήψεις. Ευχαρίστησε επίσης τον σύζυγό της Jay-Z – τον οποίο αποκάλεσε “βράχο” της – και τα τρία παιδιά τους. Επιπρσόσθετα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει καλλιτέχνες όπως τη Rosetta Tharpe Miss Tracy Chapman, Linda Martell, Prince, Stevie Wonder, Andre 3000, Tina Turner, Μάικλ Τζάκσον που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης όσο για την ίδια αλλά και πολλούς άλλους, που αψήφησαν κάθε ετικέτα που τους έβαλαν.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης ένα αφιέρωμα στην ποπ Cher, η οποία έλαβε το βραβείο “Icon”, καθώς και ερμηνείες από τους Justin Timberlake, Green Day, TLC, Jelly Roll, Lainey Wilson και Tate McRae.

🗓️ 02 Apr 2024

Related Articles