Η BENEE επιστρέφει με το νέο single "Green Honda"

benee-supalonely

Η BENEE μοιράστηκε την πρώτη της σόλο κυκλοφορία μετά από σχεδόν ένα χρόνο, ένα νέο σινγκλ με τίτλο «Green Honda». Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε χθες στις (9 Φεβρουαρίου), ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες με τους παραγωγούς και συν-συγγραφείς Evlira Anderfjärd και Luka Kloser – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Νεοζηλανδή καλλιτέχνης συνεργάζεται μαζί τους.

Σε πρόσφατη της συνέντευξη, η BENEE σημείωσε ότι η συνεργασία ήταν «μια τόσο αναζωογονητική εμπειρία» – ιδιαίτερα λόγω της «συνεργασίας της με άλλες δύο νεαρές γυναίκες». «Υπάρχουν τόσα πολλά που απλά δεν χρειάζεται να εξηγήσεις όταν εργάζεσαι με συνομηλίκους σου», είπε. «Είναι διαισθητικό. Απλώς ταιριάζουμε και αυτό είναι εκπληκτικό» πρόσθεσε η BENEE.

Η BENEE συνέχισε περιγράφοντας το «Green Honda» ως μια «ελαφριά καρδιά», αλλά και «ένα τραγούδι που σε κάνει να ξέρεις πού βρίσκεσαι, τι πρέπει να πεις και να μην φοβάσαι». Ο τίτλος του προέρχεται από το πραγματικό της αυτοκίνητο, το οποίο έχει ονομάσει «Στιβ». «[Ήταν] το πρώτο μου αυτοκίνητο, μου το έδωσε η γιαγιά μου όταν σταμάτησε την οδήγηση», εξήγησε. «Είναι στο εξώφυλλο του EP μου «STELLA & STEVE». Είχαμε πολλές περιπέτειες μαζί».

Η κυκλοφορία του «Green Honda» ήρθε με ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Eliot Charof και σκηνοθέτη γνωστό ως «AA». Γυρίστηκε σε τοποθεσία στο Λάνκαστερ, στη βόρεια κομητεία του Λος Άντζελες, και απεικονίζει την BENEE να οδηγεί το αυτοκίνητο της «Στιβ».

Η τελευταία αυτόνομη κυκλοφορία της BENEE ήταν το EP της «Lychee», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022 και πλαισιώθηκε από το βασικό σινγκλ «Beach Boy».

Τον υπόλοιπο χρόνο την είδαμε να παραμένει ενεργή μέσα από μια σειρά από συνεργατικά κομμάτια. Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την BENEE ήταν οι Sub Urban (στο ‘UH OH!’), οι Deaton Chris Anthony με το (‘Good Buy My Old Life’), WizThemc (‘Fck Love’), easy life (‘OTT’), HEAVY CHEST (‘Sunday926’), Finn Falcon (‘Light’), Johnny Orlando (‘fun out of it’) και ο Jeremy Zucker στο (‘I’m So Happy’).

🗓️ 10 Feb 2023

Related Articles