Η Becky G κυκλοφόρησε το νέο της single «Arranca»

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Becky G κυκλοφόρησε το νέο της single «Arranca». Το “Arranca” έρχεται αμέσως μετά το περσινό επιτυχημένο της album, που περιλαμβάνει το mega hit “Mamiii”.

Το τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τον Omega, πραγματοποιήθηκε λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει η λατίνα star στο να δουλεύει με θρύλους. Η Becky G λατρεύει το στοιχείο της μαρέγκας αλλά και την παραγωγή που έχει το track καθώς και τα δύο φέρνουν κάτι διαχρονικό στον ήχο.

Μαζί με το νέο της σινγκλ κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Carla Read, το κομμάτι είναι έτοιμο για το καλοκαίρι αφού βλέπει την Becky G να τραγουδά πάνω σε μια βάρκα και μέσα στα καταγάλανα νερά καθώς το βίντεο απαθανατίζει τους Δομινικανούς ντόπιους να διασκεδάζουν στην παραλία της μικρής πόλης Boca Chica. Στη συνέχεια, ο Omega έρχεται για τον στίχο του, τραγουδώντας σε ένα σκηνικό με θέμα την παραλία.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Becky έλαβε το Billboard Women in Music Impact Award για τη χρήση της μουσικής και της πλατφόρμας της για τη δημιουργία θετικών κοινωνικών αλλαγών, ενώ συνηγορεί υπέρ των γυναικών τόσο στη μουσική βιομηχανία όσο και πέρα από αυτήν.

Τον επόμενο μήνα, η Becky θα επιστρέψει στην έρημο, αυτή τη φορά για το δικό της headlining ντεμπούτο στο Coachella τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο Σαββατοκύριακο του πολυαναμενόμενου φεστιβάλ. Η Becky επιστρέφει στο Coachella αφού έκανε το ντεμπούτο της στο φεστιβάλ πέρυσι, όταν εξέπληξε τους θαυμαστές της ερμηνεύοντας το σινγκλ της «MAMIII» με την Karol G.

Ο Becky G δήλωσε στη Remezcla ότι κάνοντας το τραγούδι με την Omega αισθάνθηκε «πλήρης», καθώς ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που την ενθάρρυναν να επιδοθεί στο τραγούδι στα ισπανικά. «Τον είμαι πραγματικά ευγνώμων», είπε στο ρεπορτάζ. Ο [παραγωγός A.C. Castillo] είπε: «Νιώθω ότι αυτό το τραγούδι είναι τόσο εκπληκτικό, αλλά αυτό που νιώθω ότι θα το πήγαινε στο επόμενο επίπεδο είναι εάν ένα από τους καλλιτέχνες μας ανέβαινε στο τραγούδι και του δώσουμε την ευλογία μας».

Αυτή είναι η δεύτερη κυκλοφορία της Becky για τη χρονιά, μετά την ένταξη στο μεξικανοαμερικανικό συγκρότημα Fuerza Regida για το corrido tumbao “Te Quiero Besar”. Το κομμάτι ήταν ίσως η πρώτη γεύση ενός επερχόμενου τοπικού μεξικανικού μουσικού άλμπουμ.

«Τα τραγούδια αντιπροσωπεύουν επίσης 200 τοις εκατό», είπε στο Remezcla. «Υπάρχουν τα μισά από αυτά που είναι περισσότερο εμπνευσμένα από έναν παραδοσιακό τοπικό μεξικάνικο ήχο, και μετά έχουμε ένα άλλο μισό από αυτό που είναι πολύ νέο σχολείο. Είναι τόσο συναισθηματικό».

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Esquemas πέρυσι, η Becky μίλησε στο Rolling Stone ότι ήταν πρόθυμη να πειραματιστεί με τη μουσική της.

«Το να μεγαλώσω στο Λος Άντζελες είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου γιατί υπάρχουν τόσα πολλά σε κάθε γωνιά – πολιτισμός, γλώσσες, φαγητό και ειδικά μουσική. Μπορείτε να ακούσετε διαφορετικά ηχητικά στην παραγωγή, μέχρι τη μελωδία, και κάθε τραγούδι έχει έναν δικό του χώρο», είπε. «Αυτό είναι ένα πράγμα που πιστεύω ότι είναι τόσο μοναδικό για την εμπειρία μου στη βιομηχανία: άρχισα να τραγουδάω στα αγγλικά, μετά πήγα στα ισπανικά και μετά πήγα και στα δύο. Έτσι ήταν σαν το ανάποδο crossover, μετά το crossover [γέλια]. Αλλά μου αρέσει που κάθε τραγούδι είναι ένα σώμα από μόνο του».

🗓️ 24 Mar 2023

Related Articles