Η Becky G κυκλοφορεί το νέο single «La Nena»

Becky-G-feb-2019-a-jkl-billboard-sony-hall-1548

Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε από τους συγκλονιστικούς ήχους της Becky G καθώς αποτολμάει στα βάθη της μεξικανικής της κληρονομιάς με το ηλεκτρικό της νέο single, “La Nena”. Σε συνεργασία με τον διάσημο Μεξικανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Gabito Ballesteros, αυτό το κομμάτι πρόκειται να πυροδοτήσει το καλοκαιρινό σας playlist.

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία, που σας έφερε η Kemosabe Records / Sony Music Latin / RCA Records, συνδυάζει μολυσματικούς ρυθμούς, ζωντανές τρομπέτες και μαγευτικές χορδές που εναρμονίζονται υπέροχα με τις φωνές των Becky G και Gabito. Δημιουργημένο και με παραγωγή από τους ταλαντούχους Edgar Barrera και Gabito Ballesteros, αυτό το σινγκλ είναι το πιο πρόσφατο κομμάτι  της Becky G, που προσφέρει μια δελεαστική ματιά σε αυτό που σας περιμένει στο επερχόμενο άλμπουμ της λατίνας υποψήφιας  για GRAMMY. Οι στίχοι αφηγούνται μια ιστορία ενδυνάμωσης, παρουσιάζοντας μια ανθεκτική γυναίκα που συνεχίζει να χορεύει στη ζωή ακόμα και όταν η καρδιά της είναι ραγισμένη.

Το συνοδευτικό μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Santiago Lafee και παραγωγή WeOwnTheCity, λαμβάνει χώρα σε ένα ζωντανό κλαμπ όπου η Becky G επιδεικνύει τη δημιουργική της ικανότητα ως σκηνοθέτης του βίντεο μαζί με την Daniela Matos. Με την ακαταμάχητη ενέργειά της, παραδίδει έναν εξαιρετικό στίχο και μαγεύει τους θεατές με τις δυναμικές χορευτικές της κινήσεις, στολισμένη με ένα εκθαμβωτικό ροζ ντύσιμο.

Ο Gabito συμπληρώνει την οπτική αφήγηση με τους μελωδικούς στίχους του, υμνώντας το «La Nena» και πέφτοντας στα ξόρκια μιας από τις χορεύτριες, συμβολίζοντας τη δύναμη που αυτή η σαγηνευτική γυναίκα κατέχει στο κλαμπ.

Το “La Nena” φτάνει μετά τις αξιοσημείωτες οκτώ υποψηφιότητες της Becky G για το “Premios Juventud” της Univision και τα συναρπαστικά νέα του ρόλου της ως η φωνή της Khaji-Da στην επερχόμενη ταινία υπερήρωων της DC Blue Beetle.

🗓️ 03 Jul 2023

Related Articles