Η Bebe Rexha γίνεται η μόνη καλλιτέχνης με Νο. 1 - 50 εβδομάδων τόσο στα Country όσο και στο Dance/ Electronic Charts

Η Bebe Rexha σημειώνει την πρώτη θέση στα charts του Billboard, και γίνεται η μόνη καλλιτέχνις που έχει σημειώσει ορόσημο Νο. 1 50 εβδομάδων τόσο στα Hot Dance/Electronic Songs όσο και στα Hot Country Songs.

Το “I’m Good (Blue)” του David Guetta καταγράφει μια 50η εβδομάδα στην κορυφή των Hot Dance/Electronic Songs (με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου). (Χρονολογείται από την κυκλοφορία του chart το 2013, είναι μόλις το δεύτερο τραγούδι που δημοσιεύτηκε για τουλάχιστον 50 εβδομάδες στο Νο. 1, μετά την κυριαρχία του “Happier” των Marshmello και Bastille για 69 εβδομάδες το 2018-20.)

Η Rexha πέρασε για πρώτη φορά ένα ρεκόρ 50 εβδομάδων στο Νο. 1 στο Hot Country Songs με το “Meant to Be” με τη Florida Georgia Line το 2017-18. Ο Rexha συνέγραψε επίσης αυτό το τραγούδι και το “I’m Good”.

«Η σύνθεση τραγουδιών είναι το πάθος μου, ανεξάρτητα από το στυλ της μουσικής», είπε η Rexha στο Billboard νωρίτερα φέτος. «Είχα την ευλογία να έχω χτυπήσει τραγούδια σε διαφορετικά είδη σε όλη την καριέρα μου. Η εύρεση αυτού του είδους επιτυχίας τόσο στα χορευτικά/ηλεκτρονικά όσο και στα κάντρι τσαρτ είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανη. Το να έχει η μουσική μου απήχηση με τόσους πολλούς ανθρώπους και κορυφαία charts σε πολλά είδη είναι εκπληκτικό και σημαίνει πολλά για μένα, καθώς ποτέ δεν ήθελα να με βάλουν σε ένα κουτί».

Το “I’m Good”, που κυκλοφόρησε στην What a DJ/Warner Records, βρίσκεται στο Νο. 1 με 26,8 εκατομμύρια εμφανίσεις κοινού ραδιοφώνου, 5,3 εκατομμύρια ροές στις ΗΠΑ και 1.000 λήψεις που πωλήθηκαν την εβδομάδα παρακολούθησης 25-31 Αυγούστου, σύμφωνα με το Luminate . Η συνεργασία ελέγχει τα Hot Dance/Electronic Songs κάθε εβδομάδα από την 1η Οκτωβρίου 2022.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων μακροζωίας για το “I’m Good” στο Hot Dance/Electronic Songs, καταγράφει μια 53η εβδομάδα στην πρώτη πεντάδα (συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του τσαρτ), ισοφαρίζοντας τα “Rain on Me” των Lady Gaga και Ariana Grande και Major Lazer και Το “Lean On” του DJ Snake με τον MØ, για το έκτο περισσότερο. Το «Happier» σημείωσε ρεκόρ 91 εβδομάδων στην πρώτη πεντάδα.

Ο Guetta και η Rexha πέρασαν τώρα συνολικά 61 εβδομάδες στο Νο. 1 του τσαρτ Hot Dance/Electronic Songs στην καριέρα τους, χάρη στο “I’m Good” και την προηγούμενη ομάδα τους, “Hey Mama”, επίσης με Nicki Minaj και Afrojack (11 εβδομάδες στο Νο. 1 το 2015). Μόνο οι The Chainsmokers (82 εβδομάδες), ο Marshmello (81) και η Bastille (69) έχουν περάσει περισσότερο χρόνο στην κορυφή.

🗓️ 07 Sep 2023

Related Articles