Η Bebe Rexha δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνεργάζεται με την Dolly Parton στο νέο άλμπουμ της

Η Bebe Rexha δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την Dolly Parton στο τραγούδι «Seasons» του νέου άλμπουμ που ετοιμάζει.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Guilty Pleasures, η τραγουδίστρια Meant To Be εξομολογήθηκε ότι η συνεργασία με την θρυλική τραγουδίστρια της country ήταν μια από εκείνες τις στιγμές τις ζωής της που δεν πιστεύει ότι ήταν αληθινή. «Η Dolly Parton είναι ένα είδωλο. Δεν είναι μόνο μία από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες, αλλά και μία από τις αγαπημένες μου τραγουδοποιούς», δήλωσε.

«Έγραψε το “I Will Always Love You” της Whitney Houston και έχει κάνει και τη δική της εκδοχή», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο εμβληματικό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1973 από την Dolly Parton και ηχογραφήθηκε ξανά από τη Whitney Houston για το soundtrack της ταινίας «The Bodyguard» το 1992.

«Έτσι, πάντα θαύμαζα την Dolly Parton και έλεγα ότι ουάου, δεν είναι μόνο μία σκληρή γυναίκα… όπως, φαίνεται ωραία, μπορεί να τραγουδήσει τρελά, αλλά γράφει όλα αυτά τα απίστευτα τραγούδια και είναι επίσης και επιχειρηματίας. Έχει το Dollywood. Είναι παραγωγός, είναι αφεντικό», πρόσθεσε η Bebe Rexha. «Απλά ακόμα και, μέχρι αυτή τη στιγμή, το γεγονός ότι έχω ένα τραγούδι με την Dolly είναι κάτι που δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω», είπε.

«Λέγεται “Seasons” και αφορά τις αλλαγές, και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τη δική της οπτική γωνία για το τραγούδι και τη δική μου οπτική γωνία, σαν δύο διαφορετικές γενιές», εξήγησε, προσθέτοντας ότι ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» η συνεργασία με την Dolly Parton. O Snoop Dog θα είναι επίσης μεταξύ των καλλιτεχνών με τους οποίους ενώνει τις δυνάμεις της η Bebe Rexha στο τρίτο άλμπουμ της, το οποίο θα διαδεχθεί το «Better Mistakes» του 2021.

🗓️ 09 Mar 2023

Related Articles