Η Ava Max λάμπει στο ολοκαίνουργιο έργο τέχνης για το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της Diamonds & Dancefloors

ava-max

Η Ava Max αποκάλυψε ένα νέο εξώφυλλο για το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, Diamonds & Dancefloors και μοιράστηκε ένα ολοκαίνουργιο σινγκλ, το Dancing’s Done.

Πριν από τα σινγκλ Maybe You’re The Problem, το Million Dollar Baby (το οποίο παρεμβάλλεται το Can’t Fight The Moonlight της LeAnn Rimes) και το Lady Gaga-esque Weapons, Diamonds & Dancefloors πρόκειται να φτάσουν τελικά στις 27 Ιανουαρίου 2023, αφού η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2022.

Το αρχικό εξώφυλλο έδειχνε την Ava σε κοντινό πλάνο με τα σκούρα κόκκινα μαλλιά της να ταιριάζουν με την απόχρωση του κραγιόν στα χείλη της, τα οποία έχουν ένα μόνο διαμάντι τοποθετημένο με λεπτότητα ανάμεσά τους.

Αλλά φαίνεται ότι με μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας έρχεται και με ένα νέο εξώφυλλο – και η Ava ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια εικόνα που θα συνοδεύει το άλμπουμ, που τραβήχτηκε από τη φωτογράφο Marilyn Hue.

Στο νέο εξώφυλλο, έχουμε τώρα μια ολόσωμη λήψη της Ava, τώρα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με διαμάντια, φορώντας νεγκλιζέ diamante και θα χαρείτε να μάθετε ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι ακόμα παρόντα.

Η Ava μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο σινγκλ από το Diamonds & Dancefloors, το αστραφτερό ποπ stomper Dancing’s Done.

Η Ava ξεκίνησε νέα μουσική νωρίτερα φέτος με το Maybe You’re The Problem, μια ποπ-ροκ stomper παραγωγής Cirkut (The Weeknd, Katy Perry) που ακουγόταν σαν το Blinding Lights και το Oblivion από τους Grimes. Δυστυχώς, βρέθηκε εκτός του Top 40 (ανέβηκε στο νούμερο 83).

Αντίθετα, η μεγαλύτερη επιτυχία της Ava για φέτος ήταν η συνεργασία του Tiesto The Motto (γραμμένο από την αγαπημένη του OCC Claudia Valentina, περισσότερα για αυτό εδώ), η οποία έκαψε το Top 20, φτάνοντας τελικά στο Νούμερο 12.

Φυσικά, η Ava ξέσπασε σε μεγάλο βαθμό πριν από τέσσερα χρόνια με το viral smash της Sweet But Psycho (επίσης παραγωγής Cirkut), ένα παραληρηματικό γοτθ-ποπ γλύκισμα που έδωσε στην Ava το πρώτο της σινγκλ Νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, φτάνοντας στην κορυφή του το Επίσημο Σινγκλ Chart για ένα μήνα.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της, Heaven & Hell, περιείχε πολλά, πολλά άλμπουμ (Kings & Queens, Who’s Laughing Now, My Head & My Heart) και έφτασε στην κορυφή του Νο 2 στο Official Albums Chart, αρνούμενη την πρώτη θέση από το Pop Smoke’s Shoot For The stars and The moon.

🗓️ 27 Dec 2022

Related Articles