Η Ava Max κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Diamonds & Dancefloors»

960x0

Η τραγουδίστρια της pop Ava Max εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή το 2018 με το σινγκλ της “Sweet But Psycho” και συνέχισε να κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ Heaven & Hell το 2020. Σήμερα, η Ava επιστρέφει με το δευτεροετές άλμπουμ της «Diamonds & Dancefloors», η κυκλοφορία του οποίου είχε προηγηθεί από μια σειρά από σινγκλ το 2022 όπως τα “Maybe You’re the Problem” και το “Weapons”.

Αν και οι δεξιότητες της Ava Max στη dance-pop εμφανίζονται πλήρως σε όλο το Diamonds & Dancefloors, το έργο δεν προήλθε ακριβώς από ένα χαρούμενο μέρος για την Max. Το άλμπουμ εξερευνά τα περίπλοκα συναισθήματά της καθώς ασχολείται με την επιδείνωση μιας σχέσης και τον τελικό χωρισμό — καθώς και τον προσωπικό θρίαμβο από το να βρει χαρά στη μοναξιά. “Αυτό το άλμπουμ είναι για τη ζωή μου και όσα πέρασα τον τελευταίο χρόνο και την καρδιά μου”, δήλωσε η Max στον Zane Lowe στο Apple Music 1. «Θα σε κάνει να κλάψεις και να χορέψεις ταυτόχρονα». Για να ζωντανέψει το έργο, η Ava επανενώθηκε με τον Cirkut, τον καναδό ποπ παραγωγό πίσω από το πρώτο της άλμπουμ.

Για την Max, τώρα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ, η διασκέδαση ξεκινά. Η δημιουργία του άλμπουμ ήταν μια καθαρτική διαδικασία, αν και ήταν δύσκολο για εκείνη να ξαναζήσει συναισθήματα θλίψης και λύπης και να τα ηχογραφήσει για να τα ακούσουν όλοι. Η κυκλοφορία του άλμπουμ αντιπροσωπεύει μια γιορτή της σκληρής δουλειάς της και το τέλος της κύλισής της στην απογοήτευσή της.

«Είμαι χαρούμενη που δεν θα είναι πια δικό μου», δήλωσε στο Rolling Stone για την επερχόμενη κυκλοφορία του άλμπουμ της νωρίτερα αυτό το μήνα. «Θα πω, «Εντάξει, τελείωσε. Όλη η στενοχώρια έχει τελειώσει. Και τώρα, μπορούμε απλώς να χορέψουμε.»

Το να εκθέσει τα συναισθήματά της εκεί έξω όπως έχει στο Diamonds & Dancefloors δεν ήταν εύκολο για την σύνηθες ντροπαλή Ava. «Με κάνει να νιώθω άβολα γιατί δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή», παραδέχτηκε στο Rolling Stone. Αλλά τώρα που είναι όλα εκεί έξω, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο. «Είναι μόνο η αρχή για μένα. Μόλις γρατσούνισα την επιφάνεια», είπε. «Κοιτάω τριγύρω και λέω: «Κοίτα, έκανες αυτό που ήθελες, αλλά τώρα τι θέλεις να κάνεις;» Ποιο είναι το επόμενο σου βήμα;»

🗓️ 30 Jan 2023

Related Articles