Η Ariana Grande υποστήριξε τον Ethan Slater στο «Spamalot» Broadway Preview

Η Ariana Grande είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ethan Slater. Η σούπερ σταρ της ποπ εθεάθη στο θέατρο St. James της Νέας Υόρκης αυτή την εβδομάδα για να υποστηρίξει τον φημολογούμενο φίλο της στην πρώτη παράσταση προεπισκόπησης του Broadway’s Spamalot revival. Σε ένα βίντεο στο Instagram που κοινοποίησε ο χρήστης Jim Glaub, ο οποίος ήταν στο κοινό, η Grande φαίνεται να χαμογελά και να επευφημεί από το κοινό.

Τον Ιούλιο κυκλοφόρησαν αναφορές ότι η Grande βγαίνει με τον 31χρονο ηθοποιό της Wicked μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Dalton Gomez. Τόσο το TMZ όσο και το People ανέφεραν ότι αυτός και η Grande άρχισαν να βγαίνουν όταν τελείωσαν και οι δύο σχέσεις τους. Ο Slater ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Lilly Jay και οι δυο τους γιόρτασαν την τετραετή επέτειο του γάμου τους τον Νοέμβριο του 2022.

Η Grande υποδύεται τη Glinda απέναντι από την Elphaba της Cynthia Erivo στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά ζωντανής δράσης του Jon M. Chu της εκπομπής Wicked στο Broadway, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Η ταινία αρχικά επρόκειτο να βγει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων του επόμενου έτους (25 Δεκεμβρίου 2024). Το Wicked Part 1 πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει την επόμενη ημέρα των Ευχαριστιών (27 Νοεμβρίου 2024).

🗓️ 03 Nov 2023

Related Articles