Η Ariana Grande γιορτάζει το London Pride με το «Padam Padam» της Kylie Minogue

01-ariana-grande-lgbt-ally-billboard-1548

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν το Pride στο Λονδίνο και η Ariana Grande σηματοδότησε τη γιορτή με το τελευταίο single της Kylie Minogue. «HAPPY LONDON PRIDE», έγραψε το Σάββατο (1 Ιουλίου) σε ένα Instagram Story που δείχνει τον εαυτό της να συγχρονίζει τα χείλη της με το «Padam Padam» της Minogue μπροστά στην κάμερα.

«Είσαι τέλεια», έγραψε στη Minogue η Grande – που μόλις είχε τα 30ά της γενέθλια και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Glinda the Good Witch στην κινηματογραφική ταινιά δύο μερών της επιτυχίας Wicked στο Broadway.

Η αντιπρόεδρος Kamala Harris εθεάθη να παρακολουθεί τον καλοκαιρινό ύμνο της Minogue μόλις πριν από λίγες ημέρες. “Μου αρέσει. Μου αρέσει», δήλωσε ενώ σκύβει το κεφάλι της στους ρυθμούς του τραγουδιού όταν γιόρτασε την επίσκεψή της στο Stonewall Inn στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να υποστηρίξει την LGBTQ κοινότητα.

Το “Padam Padam” είναι το βασικό σινγκλ από το πολυαναμενόμενο δέκατο έκτο άλμπουμ της Minogue, Tension, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Έκανε την ανακοίνωση του Tension τον Μάιο, σημειώνοντας ότι “θα έλεγε ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης, εγκατάλειψης του συλλόγου και μελαγχολικό». Η Minogue πέτυχε πρόσφατα την πρώτη της θέση στο top 10 στο τσαρτ Hot Dance/Electronic Songs με το “Padam Padam”.

🗓️ 03 Jul 2023

Related Articles