Η Ariana Grande έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο "RuPaul's Drag Race"

Ξεκινώντας το σόου, η Ariana Grande βγήκε στην πασαρέλα ντυμένη ως πρώην σταρ των Drag Race Ornacia, προτού προφανώς δυσκολευτεί να ξεμπροστιάσει τον εαυτό της. Στη συνέχεια, η Grande εξέπληξε τους πρώτους οκτώ διαγωνιζόμενους της σεζόν 15 με μια δραματική αποκάλυψη. «Η μητέρα έφτασε», ανακοίνωσε.

Η Grande ήταν προσκεκλημένη κριτής για ολόκληρο το επεισόδιο και όταν ρωτήθηκε από τον ίδιο τον RuPaul πόσο ενθουσιασμένη ήταν, η Grande απάντησε: «Μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ τόσο πολύ, είναι μια μοναδική εμπειρία». Μετά την εμφάνισή της στο Drag Race, οι θαυμαστές της Grande μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές στα social media.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Grande ανακοίνωσε επίσης τον επερχόμενο ρόλο της ως Glinda The Good στη μεταφορά του Χόλιγουντ του Broadway megahit Wicked.

Μιλώντας στη συνοδευτική εκπομπή Untucked!, η Grande περιέγραψε την εμφάνισή της στο Drag Race ως «την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου». Συνέχισε μιλώντας για τη σύνδεσή της με το drag: «Είναι μια συσσώρευση των πάντων. Είναι η πιο απαιτητική μορφή τέχνης. Πρέπει να κάνεις τα πάντα. Είσαι αστείος, είσαι υπέροχος, είσαι στοχαστικός. Είναι τα πάντα σε ένα μπλέντερ που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση της ζωής στο επίκεντρο. «Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα αντιμετωπίσεις είναι να ξέρεις τι αξίζει την ενέργειά σου και τι όχι. Αποφασίζοντας τι να δεχτείτε και τι όχι. Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια και άνθρωποι και ενέργειες που θα σας πεταχτούν, και πρόκειται για την προστασία του εαυτού σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι σκληρή δουλειά, αλλά θα βρείτε την ισορροπία», ενθάρρυνε.

Πέρυσι, η Ariana Grande υποσχέθηκε 1,24 εκατομμύρια λίρες για να αντιμετωπίσει τη νομοθεσία κατά των τρανς σε συνεργασία με την Pledge.

«Παρακαλώ, ελάτε μαζί μου για να κάνουμε δωρεά σε αυτόν τον έρανο, ο οποίος θα προσφέρει κρίσιμα κεφάλαια σε οργανισμούς που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των τρανς νέων σε πολιτείες που επί του παρόντος στοχεύονται από πολιτικές κατά των τρανς», πρόσθεσε.

Η Grande κυκλοφόρησε για τελευταία φορά νέα μουσική το 2021, με το κοινό σινγκλ του Kid Cudi «Just Look Up», βγαλμένο από το soundtrack της ταινίας του Netflix Don’t Look Up.

🗓️ 09 Jan 2023

Related Articles