Η Ariana Grande αποτίει φόρο τιμής στον Mac Miller με το νέο βίντεο «The Way»

Η Ariana Grande απέτισε φόρο τιμής στον Mac Miller στο βίντεο για μια νέα έκδοση του κομματιού του το 2013 «The Way». Την περασμένη εβδομάδα (25 Αυγούστου), η Grande μοιράστηκε μια επετειακή deluxe επανέκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ της «Yours Truly», που περιλαμβάνει μια σειρά από σπάνια και ανήκουστο υλικό. Επίσης, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με ζωντανή ερμηνεία για το «Baby I», που γυρίστηκε στο Soho House στο Λονδίνο, όπου η Grande γυρίζει αυτή τη στιγμή για την ταινία Wicked.

Στους εορτασμούς του άλμπουμ περιλαμβάνεται επίσης μια σειρά από νέα βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός για το «The Way». Στο βίντεο, το φόντο ξεθωριάζει στο τέλος και αριστερά είναι οι λέξεις «Feat. Mac Miller».

Ο δεύτερος στίχος του Miller στο τραγούδι έχει επίσης μια νέα ορχηστρική συνοδεία εγχόρδων, ενώ το τραγούδι κατά τα άλλα παραμένει αμετάβλητο. Νωρίτερα φέτος, η Grande συμπλήρωσε 10 χρόνια από την κυκλοφορία του «The Way» αποτίοντας φόρο τιμής στον Miller, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από τυχαία υπερβολική δόση και έβγαινε με τον τραγουδιστή μεταξύ 2016-2018. Από τότε, η Grande αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην σύντροφό της στα άλμπουμ της «Thank U, Next» (2019) και «Positions» (2020).

Το 2020 η Grande θυμήθηκε το πάθος του Miller για τη μουσική, λέγοντας ότι πίστευε ότι «τίποτα δεν είχε μεγαλύτερη σημασία για αυτόν από τη μουσική ποτέ».

«Ήταν το είδος του ανθρώπου που ξύπνησε, έπεσε από το κρεβάτι [και] στο διπλανό στούντιο. Τίποτα δεν ήταν πιο σημαντικό», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Τον περασμένο Απρίλιο, ένας από τους τρεις εμπόρους ναρκωτικών που κατηγορήθηκαν για τον θάνατο του Miller καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση.

🗓️ 29 Aug 2023

Related Articles