Η άνοδος της φήμης των BTS θα καταγραφεί σε ένα επερχόμενο comic

Η εταιρεία πολυμέσων TidalWave Comics ανακοίνωσε το επερχόμενο κόμικ FAME: BTS, το οποίο θα ακολουθεί το ταξίδι του επταμελούς συγκροτήματος K-pop. Το κόμικ 22 σελίδων είναι γραμμένο από τον Eric M. Esquivel και εικονογράφηση από την καλλιτέχνιδα manga Lucy Fidelis.

Σύμφωνα με την TidalWave Comics, οι θαυμαστές θα μπορούν «να ανακαλύψουν το ταξίδι αυτών των αγοριών, τη μετάβαση από μουσικούς και είδωλα σε στρατιώτες» μέσα από το επερχόμενο κόμικ. Είναι μέρος της σειράς FAME του εκδότη, η οποία περιλαμβάνει επίσης δόσεις βασισμένες στις Demi Lovato, One Direction και άλλους.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να διασκεδάσω το «The BTS Army» ενώ τα αγόρια δοκιμάζουν το «Bulletproof Boy Scouts» στον πραγματικό στρατό της Νότιας Κορέας», δήλωσε ο Esquive, σύμφωνα με την TidalWave Productions.

Παράλληλα η Fidelis δήλωσε: «Η εξερεύνηση του σύμπαντος των κόμικς με τους BTS ήταν ένα απολαυστικό ταξίδι, όπου κάθε λέξη και σκηνή έγιναν εγκεφαλικά επεισόδια χαράς. Δημιουργήσαμε μια συναρπαστική αφήγηση που αντανακλά τη λαμπρότητα και τη μαγεία του εκπληκτικού ταξιδιού των BTS.”

Η βιογραφική σειρά FAME του εκδότη εκτείνεται επί του παρόντος σε πάνω από 60 τίτλους, καθένας από τους οποίους καταγράφει την άνοδο διασημοτήτων όπως η Adele, η Lady Gaga, η One Direction και άλλους.

FAME: Το κόμικ θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και έντυπη μορφή. Οι μαλακές και σκληρές εκδόσεις του κόμικ θα περιλαμβάνουν επίσης έργα των Paulo Teles Yonami και Alexandre Starling. Η επερχόμενη βιογραφία κόμικ είναι τώρα διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Amazon και θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Τον περασμένο μήνα, τα μέλη των BTS RM, V, Jimin και Jungkook έγιναν τα τελευταία μέλη της ομάδας που κατατάχθηκαν για την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία. Καθένας από τους τραγουδιστές μπήκε στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του, με τον αρχηγό RM να γράφει στο Instagram: «Έχω πίστη και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αφού περάσει αυτό, θα μας περιμένουν νέα καλά πράγματα».

Ο Jin ήταν το πρώτο μέλος του γκρουπ που κατατάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, μήνες αφότου η Big Hit Music ανακοίνωσε ότι και τα επτά μέλη θα υπηρετούσαν την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία χωρίς ειδικές εξαιρέσεις. Οι BTS αναμένεται να συγκεντρωθούν ξανά ως ομάδα κάποια στιγμή το 2025, αφού ολοκληρώσουν τις υπηρεσίες τους.

🗓️ 05 Jan 2024

Related Articles