Η Annie Lennox γιορτάζει τα 40 χρόνια του "Sweet Dreams (Are Made of This)"

annie-lennox-1980s-billboard-1548

Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που το μουσικό ντουέτο Eurythmics μπήκε στο mainstream με την επιτυχία του 1983, “Sweet Dreams (Are Made of This)” και την Τετάρτη (4 Ιανουαρίου), το μέλος του συγκροτήματος Annie Lennox γιόρτασε την επέτειο-ορόσημο του τραγουδιού.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψουμε ότι το «Sweet Dreams are Made of This» κυκλοφόρησε πριν από σαράντα χρόνια! Συνέχισε να ταξιδεύει στον κόσμο και στις επτά θάλασσες από τότε, κάτι που είναι μια υπέροχη και θαυματουργή ιστορία από μόνη της!» H Lennox έγραψε παράλληλα σε μια δημοσίευση της “Τα τραγούδια είναι σαν τα πλοία… Έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα ταξίδια και προορισμούς… Μόλις εκτοξευθούν, δεν υπάρχει γυρισμός. Απλά πρέπει να ακολουθήσεις το ταξίδι».

Το “Sweet Dreams (Are Made of This)” έφτασε στην κορυφή του τσαρτ Billboard Hot 100 τραγουδιών με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 1983 και πέρασε συνολικά 26 εβδομάδες στο chart. Συμμετείχε στο δεύτερο άλμπουμ του γκρουπ με το ίδιο όνομα, το οποίο σκαρφάλωσε στο Νο. 15 του τσαρτ άλμπουμ Billboard 200 και πέρασε συνολικά 59 εβδομάδες στον απολογισμό.

Το 2020, η Lennox απάντησε σε ένα βίντεο από τον Tim και τον Fred Williams, το σύνολο των δίδυμων αδερφών από το Gary, Ind., που γνώρισαν την επιτυχία της για τη σειρά τους “First Time Hearing” στο δημοφιλές κανάλι τους στο YouTube TwinstheewTrend. “Ω Θεέ μου!!! Το είδα για πρώτη φορά πριν από μερικές μέρες… Είναι καταπληκτικό από τη δική μου οπτική γωνία, να παρακολουθώ αυτούς τους δύο απίστευτους νέους να παίρνουν το Sweet Dreams – ηχογραφημένο το ’83», έγραψε στο Twitter ως απάντηση στο γλυκό κλιπ. «Εκεί βρίσκεται η αληθινή δύναμη της μουσικής… Μια γέφυρα προς την ψυχή και τη διάνοια!»

🗓️ 05 Jan 2023

Related Articles