Η Anne-Marie κυκλοφορεί το νέο κομμάτι «Trainwreck»

Anne-Marie93

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Anne-Marie έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία του τελευταίου της κομματιού, «Trainwreck», από το πολυαναμενόμενο τρίτο της άλμπουμ. Παραγωγή Billen Ted και σενάριο Anne-Marie, Kamille και Plested, το τραγούδι αποτυπώνει την απελευθερωτική αίσθηση από μια τοξική σχέση.

Η Anne-Marie μοιράζεται τις γνώσεις της για το κομμάτι, εξηγώντας: «Το τραγούδι έχει να κάνει με κάποιον που δεν είναι καλός για σένα, αλλά μένεις μαζί του επειδή φοβάσαι για το τι θα ακολουθήσει. Ωστόσο, μόλις τους αφήσεις, συνειδητοποιείς πόσο πιο ευτυχισμένος είσαι χωρίς αυτούς στη ζωή σου».

Ως προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ της, με τίτλο «Unhealthy», η Anne-Marie κυκλοφόρησε πρόσφατα το ομώνυμο single. Με την θρύλο της ποπ/κάντρι, Shania Twain, ο ύμνος επηρεασμένος από τη χώρα ανεβαίνει σταθερά στα βρετανικά charts και μπήκε στο Top 20 την περασμένη εβδομάδα. Το επίσημο μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία της Olivia Rose, εμπνέεται από κλασικές ταινίες Western, με την Anne-Marie και τη Shania να εμπλέκονται σε μια επική αντιπαράθεση.

Αντλώντας από διάφορες πτυχές της ζωής της, το «Unhealthy» της Anne-Marie προσφέρει στους ακροατές μια ματιά στον όμορφα ατελή κόσμο της. Το άλμπουμ αντανακλάται σε προηγούμενες σχέσεις, επιτρέποντας στην Anne-Marie να τις επεξεργαστεί και να τις κατανοήσει, ενώ επίσης αγκαλιάζει θετικές νέες συνδέσεις. Μέσα από το ταξίδι που απεικονίζεται στο άλμπουμ, οι ακροατές θα βιώσουν τη μεταμόρφωση από το χάος στην ικανοποίηση. Το “Unhealthy” παρουσιάζει μια δυναμική και πιο τολμηρή εκδοχή της Anne-Marie, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και μια νέα αίσθηση ευδαιμονίας.

Η λίστα κομματιών για το «Unhealthy:

1.                SUCKS TO BE YOU 

2.                SAD B!TCH

3.                PSYCHO (FT. AITCH)

4.                HAUNT YOU

5.                TRAINWRECK

6.                GRUDGE

7.                OBSESSED

8.                KILLS ME TO LOVE YOU 

9.                UNHEALTHY WITH SHANIA TWAIN

10.             IRISH GOODBYE

11.             CUCKOO

12.             YOU & I (FT. KHALID)

13.             NEVER LOVED ANYONE BEFORE 

🗓️ 07 Jul 2023

Related Articles