Η ανακοίνωση σοκ της Lizzo καθώς εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία

H ανακοίνωση ότι η τραγουδήστρια εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία δημοσιεύσεται μια ημέρα αφότου ο δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις πρώην χορεύτριες της που κατέθεσαν μήνυση εναντίον της τον περασμένο Αύγουστο, είπε ότι ήταν «ντροπή» που η τραγουδίστρια ήταν το κύριο πρώσοπο μίας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε απο τον πρόεδρο Joe Biden στο Radio City.

Το σχόλιο του δικηγόρου φένεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι, που ανάγκασε την αμερικανίδα ποπ σταρ να προβεί σε αυτή την δήλωση. Επισπρόσθετα είπε ότι έχει βαρεθεί να γελοιοποιείται στο διαδίκτυο για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα της. Η τραγουδίστρια του About Damn Time, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Melissa Viviane Jefferson, δεν ξεκαθάρισε τι πυροδότησε τη διαδικτυακή δήλωση, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να προκλήθηκε απο την δήλωση του δικηγόρου.

«Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με σέρνουν όλοι στη ζωή μου και στο Διαδίκτυο», είπε η Lizzo, 35 ετών, στο Instagram. «Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους και να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει μέσα σε αυτό. «Είμαι συνεχώς αντιμέτωπη με τα ψέματα που λέγονται για μένα για την (κακή) επιρροή μου και απόψεις. λόγω της εμφάνισής μου. «Ο χαρακτήρας μου κρίνεται από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν σέβονται το όνομά μου».

🗓️ 02 Apr 2024

Related Articles