Η Adele συναντά τη Dua Lipa και δείχνει το "Gift of Gab" της στο The Hollywood Reporter's Women in Entertainment - Δείτε την πλήρη ομιλία της

Αποδεχόμενος το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award, η Adele δήλωσε ότι λόγω των γυναικών πριν από αυτήν «έχω κάθε δικαίωμα να είμαι το αφεντικό στη δουλειά και το αφεντικό στο σπίτι».

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Adele έχει έναν τρόπο με τις λέξεις – τόσο στο τραγούδι όσο και στις συνεντεύξεις – αλλά στην αναιδή ομιλία της το πρωί της Πέμπτης (7 Δεκεμβρίου) στο πρωινό του The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment, προειδοποίησε το πλήθος ότι «δεν είναι πραγματικά κινητοποιητικές λέξεις.”

«Θα το αντιμετωπίσω αμέσως», είπε καθώς αποδεχόταν το βραβείο Sherry Lansing. «Δεν είμαι άτομο που μιλάει. Δεν είναι πραγματικά το φόρτε μου. Απλά δεν μπορώ. Όταν είμαι νευρική, δυσκολεύομαι. Με συγχωρείται . Είμαι Βρετανίδα, τι να πω;»

Ίσως να είναι δύσκολο να πείσεις την αίθουσα του Χόλιγουντ που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Beverly Hills ότι η Adele δεν είναι «είδος κοπέλας που μιλάει» αφού έκανε μια ισότιμη εγκάρδια και ταραχώδη ομιλία την Πέμπτη. («Είναι απόλυτη τιμή να βρίσκομαι εδώ σήμερα με πλήρη λάμψη στις 8 π. το αφεντικό στο σπίτι»).

Η εκδήλωση συγκέντρωσε επίσης δύο μουσικές δυνάμεις που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι είχαν διασταυρωθεί πριν. «Επιτέλους γνώρισα την Dua Lipa!» είπε η Adele στην ομιλία της. «Την αγαπώ απόλυτα. Φίλη Λονδρέζα.» Αστειεύτηκε επίσης για το ύψος του μικροφώνου στη σκηνή και επικαλέστηκε το όνομα του συναδέλφου της ποπ σταρ. «Είναι δύσκολο με αυτό το μικρόφωνο, έτσι δεν είναι, Dua;» είπε. «Είμαστε πολύ, πολύ ψηλές- σαν σούπερ μόντελ. Εσύ είσαι, εγώ δεν είμαι — αλλά τέλος πάντων!»

Η προηγούμενη αποδέκτης του βραβείου Sherry Lansing, Helen Mirren, απένειμε στην Adele την τιμή, θυμίζοντας την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι «Hometown Glory» από το ντεμπούτο άλμπουμ 19 της Adele το 2008 και «ένα ρίγος κατέβηκε στην πλάτη μου. Αυτή η ψυχραιμία που έρχεται λίγες μόνο φορές στη ζωή σου, όταν συνειδητοποιείς ότι ακούς έναν λαμπρό νέο καλλιτέχνη που αλλάζει το παιχνίδι. Και σκέφτηκα, «Ουάου, μια θεά περπατάει ανάμεσά μας».

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και η Kerry Washington, η οποία έλαβε το Equity in Entertainment Award από την Ariana DeBose. Και η πιο συγκινητική πτυχή του προγράμματος ήταν όταν η Dua Lipa, η Camila Cabello και άλλοι βοήθησαν να δοθούν περισσότερες από 1 εκατομμύριο δολάρια σε υποτροφίες σε τελειόφοιτους γυμνασίου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Mentorship Women in Entertainment του THR. «Οι υποτροφίες με οδήγησαν σε πλημμύρες δακρύων», είπε η Adele ξεκινώντας την ομιλία της.

🗓️ 08 Dec 2023

Related Articles