Η Adele παρατείνει τις εμφανίσεις της στο Las Vegas και ανακοινώνει συναυλιακή ταινία

Η Adele θα επιστρέψει στο Las Vegas για ακόμα περισσότερες εμφανίσεις οι οποίες θα κινηματογραφηθούν.

Η Adele ανακοίνωσε την παράταση των εμφανίσεών της στο Las Vegas και το σχέδιό της να κυκλοφορήσει μία συναυλιακή ταινία για τις παραστάσεις της στην πόλη. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Colosseum at Caesars Palace στο Λας Βέγκας το Σάββατο 25 Μαρτίου για την τελευταία προγραμματισμένη συναυλία του πρώτου σκέλους των εμφανίσεών της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Adele ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο Las Vegas για περισσότερες εμφανίσεις. «Δεν είναι αρκετό να δίνεις 34 συναυλίες σε 4.000 άτομα και το ξέρω αυτό», είπε στο sold-out κοινό, όπως αναφέρει η εφημερίδα Las Vegas Review-Journal.

Εκτός από την παράταση των εμφανίσεών της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι σκοπεύει να βιντεοσκοπήσει μία από τις επερχόμενες παραστάσεις της στο Colosseum at Caesars Palace για την κυκλοφορία της συναυλιακής της ταινίας.

«Θα επιστρέψω για μερικές εβδομάδες τον Ιούνιο, θα το βιντεοσκοπήσω και θα το κυκλοφορήσω για να βεβαιωθώ ότι όποιος θέλει να δει αυτό το σόου θα μπορεί να το δει», ανάφερε η Adele. «Και μετά θα επιστρέψω τον Αύγουστο μέχρι το τέλος του φθινοπώρου», πρόσθεσε.

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου προστέθηκαν επίσημα 34 νέες συναυλίες στο πρόγραμμα των παραστάσεων «Weekends With Adele». Η Adele θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουνίου για έξι μόνο εμφανίσεις έως την 1η Ιουλίου και θα επανέλθει στη σκηνή στις 4 Αυγούστου για να συνεχίσει τις συναυλίες της έως τον επόμενο Νοέμβριο.

🗓️ 28 Mar 2023

Related Articles