Η Adele δήλωσε ότι είναι "απίστευτα νευρική" αλλά "τόσο ενθουσιασμένη" που ξεκινάει το Las Vegas Residence

adele-weight-loss-fan-betrayal

Η Adele μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές της πριν από την έναρξη της διαμονής της στο Λας Βέγκας, λέγοντας ότι είναι «απίστευτα νευρική» αλλά «τόσο ενθουσιασμένη».

Η τραγουδίστρια του ’30 πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών 32 ημερομηνιών – με τίτλο “Weekends With Adele – στο Colosseum στο Caesars Palace απόψε (18 Νοεμβρίου). Έρχεται αφού οι αρχικές εκπομπές αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή τον Ιανουάριο.

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες (17 Νοεμβρίου), η Adele σκέφτηκε το ταξίδι της στο Λας Βέγκας και μίλησε για τη συναισθηματική της κατάσταση την παραμονή της βραδιάς των εγκαινίων της κατοικίας.

«Αισθάνομαι κάθε λογής καθώς το γράφω αυτό. Είμαι πολύ συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να καθίσω ήσυχη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη», ξεκίνησε.

«Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Tom Jones στο Mars Attacks και σκέφτηκα πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας!;»

Η Adele συνέχισε: «Πάντα φοβάμαι πριν από τις εμφανίσεις και το θεωρώ καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και σημαίνει ότι θέλω απλώς να κάνω καλή δουλειά. Ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως επειδή είναι το βράδυ των εγκαινίων, ίσως επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως επειδή μου αρέσει η παράσταση που δεν ξέρω».

Πρόσθεσε: «Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι ποτέ δεν ήμουν πιο νευρική πριν από μια παράσταση στην καριέρα μου, αλλά ταυτόχρονα θα ήθελα να είναι αύριο! Ανυπομονώ να σε δω εκεί έξω x.»

Ανακοινώνοντας τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες στο Βέγκας τον Ιούλιο, η Adele είπε ότι «είναι πραγματικά ραγισμένη που έπρεπε να ακυρώσει» την αρχική ημερομηνία για το Las Vegas Residence.

«Αλλά μετά από αυτό που μοιάζει σαν μια αιωνιότητα να ανακαλύπτω τα logistics για την παράσταση που θέλω πραγματικά να παραδώσω και γνωρίζοντας ότι μπορεί να συμβεί, είμαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ!» πρόσθεσε.

«Τώρα ξέρω ότι για μερικούς από εσάς ήταν μια φρικτή απόφαση από μέρους μου, και θα λυπάμαι πάντα για αυτό, αλλά σας υπόσχομαι ότι ήταν η σωστή.

«Το να είμαι μαζί σας σε έναν τόσο οικείο χώρο κάθε εβδομάδα ήταν αυτό που περίμενα με ανυπομονησία και θα σας δώσω το απόλυτο καλύτερο από εμένα. Ευχαριστώ για την υπομονή σου, σε αγαπώ, Adele.”

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Adele έλαβε επτά υποψηφιότητες για Grammy για την τελετή απονομής βραβείων 2023, συμπεριλαμβανομένων των Song Of The Year (“Easy On Me”), Album Of The Year (“30”). Οι παραστάσεις της Adele στο The Colosseum στο Cesar’s Palace στο Λας Βέγκας είναι οι εξής:

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

18, 19, 25 και 26

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 και 24

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

20, 21, 27 και 28

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 και 25

ΜΑΡΤΙΟΣ

3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 και 25

🗓️ 18 Nov 2022

Related Articles