Η Adele χρειαζόταν ψυχοθεραπεία «πέντε φορές την ημέρα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της

Η Adele μίλησε για την επιστροφή της στη θεραπεία ενώ βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λας Βέγκας.

Η τραγουδίστρια του ’30 ξεκίνησε τις 32 συναυλίες της – με τίτλο “Weekends With Adele” – στο Κολοσσαίο του Caesars Palace στις 18 Νοεμβρίου. «Ξεκίνησα να κάνω θεραπεία ξανά γιατί έμεινα μερικά χρόνια χωρίς αυτήν. Έπρεπε να ξεκινήσω», είπε κατά την έβδομη παράσταση του residency. «Πριν, προφανώς, όταν περνούσα το διαζύγιό μου, βασικά έκανα πέντε θεραπευτικές συνεδρίες την ημέρα».

Και συνέχισε: «Αλλά σταμάτησα να θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τη συμπεριφορά μου και τα πράγματα που θα έλεγα και αυτό οφείλεται στο ότι πάντα έπεφτα πίσω στον θεραπευτή μου».

Η Adele είχε στο παρελθόν ανοιχτή για τα συναισθήματά της μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki το 2021, και μίλησε για αυτό σε μια σειρά από κομμάτια το ’30.

«Αλλά τώρα το κάνω γιατί απλώς θέλω να βεβαιωθώ ότι συμπληρώνω τον εαυτό μου κάθε εβδομάδα για να βεβαιωθώ ότι μπορώ να σας δώσω τα πάντα», είπε στο κοινό της σχετικά με την εκ νέου δέσμευση στη θεραπεία. Συνέχισε εξηγώντας πώς συζητούσε συχνά τα σόου της στη θεραπεία. «Όλη μου η θεραπευτική συνεδρία αυτή την εβδομάδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Αφορούσε αυτές τις παραστάσεις», είπε. «Είμαι πάντα τόσο συναισθηματική. Μου αρέσει να φτιάχνω μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στη ζωντανή εμφάνιση που στην πραγματικότητα με τρομάζει και με γεμίζει τρόμο.

«Γι’ αυτό δεν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης που περιοδεύει. Το έκανα την τελευταία φορά για να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά αυτή η εμπειρία του να βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο αυτού του μεγέθους, νομίζω ότι μπορεί να είμαι ζωντανός καλλιτέχνης για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Μιλώντας επί σκηνής στη βραδιά έναρξης της καθυστερημένης διαμονής στο Βέγκας, η Adele είπε στο κοινό: «Φαίνεται ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Είναι απλά τέλειο, ευχαριστώ.”

Τον περασμένο μήνα, ο Stormzy επαίνεσε το σόου της Adele στο Λας Βέγκας ως «το καλύτερο» που έχει δει ποτέ. Ο ράπερ βρέθηκε στο κοινό για την βραδιά έναρξης του residency της Adele και φώναξε στίχους για τη «θεαματική» συναυλία. “Αυτό ήταν καταπληκτικό. Ειλικρινά, ίσως η καλύτερη παράσταση που έχω δει ποτέ. Και έχω δει πολλές παραστάσεις», είπε [μέσω του MusicNews.com]. «Όσον αφορά την οικειότητά του. Ήταν πολύ σαν… είσαι εκεί μέσα, αλλά είναι σαν ένα μικρό θέατρο.

«Έχει όλη τη λάμψη και τη γοητεία σαν ένα τεράστιο σόου στην αρένα, αλλά είναι σε ένα μικρό μέρος και είναι κάπως υπέροχο. Όμορφο και θεαματικό και λαμπερό…».

Επίσης, η Adele έλαβε πρόσφατα επτά υποψηφιότητες για Grammy για την τελετή απονομής βραβείων 2023, συμπεριλαμβανομένων των Song Of The Year («Easy On Me») και Album Of The Year («30»).

🗓️ 14 Dec 2022

Related Articles