Η 11χρονη κόρη της P!nk δείχνει την απίστευτη φωνή της με τη διασκευή της Olivia Rodrigo

Κατά μάνα κατά κόρη! Η P!nk δημοσίευσε στο Instagram την Τρίτη (13 Δεκεμβρίου) για να μοιραστεί ένα βίντεο με την 11χρονη κόρη της, Willow Sage Hart, να τραγουδά στο πρώτο της ρεσιτάλ.

Το mini-me της τραγουδίστριας “Raise Your Glass” φαίνεται στο βίντεο να συστήνεται στο πλήθος, πριν εμβαθύνει σε μια δυνατή απόδοση του “Rose Song” της Olivia Rodrigo, το οποίο τραγούδησε η βραβευμένη με Grammy στην εκπομπή High School Musical της Disney+: The Musical: The Series. Η Χαρτ ζηλώνει αβίαστα τη μπαλάντα —χωρίς να χάσει ούτε μια νότα— με τη γλυκιά, συγκροτημένη φωνή της. Όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, η Χαρτ έγινε δεκτή από χειροκροτήματα και επευφημίες από το κοινό.

«Αυτή η 11χρονη (ψυχή 11.000 ετών) με συνεπαίρνει», έγραψε η P!nk στη λεζάντα της περήφανης στιγμής της ως η μαμά της.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Χαρτ έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες. Τον Φεβρουάριο του 2021, η P!nk και η κόρη της αποκάλυψαν το εμπνευσμένο ντουέτο τους «Cover Me in Sunshine» αφού το έκαναν προεπισκόπηση στο TikTok. Σε μια δήλωση, η P!nk εξήγησε, «Αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν τόσα πολλά πράγματα για εμάς. Λυπημένη, μοναχική, τρομακτική, ναι. Ήταν επίσης ήσυχη, στοχαστική και εξαιρετικός δάσκαλος. Η Willow και εγώ βρίσκουμε παρηγοριά στη μουσική, οπότε δημοσιεύουμε αυτό το τραγούδι για κανέναν άλλο λόγο από το ότι ελπίζουμε να σας φέρει γλυκύτητα, ηλιοφάνεια και άνεση.”

Η P!nk μοιράστηκε μια ανάρτηση με την κόρη της Willow και τον πεντάχρονο αδερφό της Jameson Moon Hart με τον σύζυγό της Carey Hart. Το ζευγάρι γιόρτασε τη 16η επέτειό του τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αφού παντρεύτηκαν το 2006, πέντε χρόνια μετά τη συνάντησή τους στους Summer X Games το 2001.

🗓️ 14 Dec 2022

Related Articles