Η Olivia Rodrigo μοιράζεται στίχους από το επερχόμενο single «Vampire»

Καθώς οι θαυμαστές ετοιμάζονται να βυθίσουν τα δόντια τους στο επερχόμενο σινγκλ της Olivia Rodrigo, «Vampire», η 20χρονη νικήτρια των Grammy μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη (20 Ιουνίου) τους στίχους από το νέο της κομμάτι.

Στην ανάρτηση, φαίνονται τρεις γραμμές χειρόγραφες σε μια κενή σελίδα που έγραφε «Πώς λες ψέματα;» Η Rodrigo έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης με ένα απλό και ταιριαστό emoji βαμπίρ.

Το «Vampire», που κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου, είναι το πρώτο έργο της Rodrigo μετά το ντεμπούτο της σε πολυπλατινένιο Sour το 2021. Μοιράστηκε τα νέα του κομματιού την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το ασπρόμαυρο εξώφυλλο του σινγκλ, στο οποίο η σταρ φαίνεται να φοράει σκούρο κραγιόν, φτερωτό eyeliner και δύο Band-Aids στο λαιμό της, όπου έχει πληγή από τρύπημα από κυνόδοντα βαμπίρ.

Το «Vampire», θα χρησιμεύσει ως συνέχεια της Rodrigo στην προσπάθεια του ντεμπούτου Sour που έσπασε ρεκόρ, η οποία περιλάμβανε δύο επιτυχίες του Billboard Hot 100 No. 1 (“Drivers License” και “Good 4 U”). Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το άλμπουμ έγινε το μακροβιότερο ντεμπούτο δίσκο αυτού του αιώνα που παρέμεινε στο top 10 του Billboard 200 για περισσότερες από 52 εβδομάδες.

Στο διάστημα από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, η Rodrigo κέρδισε μια σειρά από βραβεία, μεταξύ των οποίων τρία Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη, την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία για το «driving license» και το καλύτερο ποπ φωνητικό άλμπουμ για το Sour.

🗓️ 22 Jun 2023

Related Articles