Έπεσε «μαύρο» στα social media της Jennifer Lopez: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Jennifer Lopez, όπως το Instagram, το Facebook, το Tik Tok και το Twitter ξαφνικά όλες οι εικόνες προφίλ αντικαταστάθηκαν με μια μαύρη εικόνα. Οι εκπρόσωποι της Lopez δεν ήταν διαθέσιμοι για σχολιασμό, αλλά ακούμε από άλλους ότι η ηθοποιός The Hustlers and Marry Me είναι στα πρόθυρα να ανακοινώσει ένα νέο έργο.


Ενώ το Instagram της Lopez είχε διαγράψει όλες τις αναρτήσεις, ένα ίχνος από τις προηγούμενες αναρτήσεις της παρέμεινε στο Facebook, το Tik Tok και το Twitter. Και στις τέσσερις πύλες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Λόπεζ μετρά σχεδόν 347 εκατομμύρια ακολούθους, οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από το Instagram της.


Η Nuyorican Productions της Lopez υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία πρώτης εμφάνισης με το Netflix που καλύπτει ταινίες μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές σειρές και περιεχόμενο χωρίς σενάριο, με έμφαση σε έργα που υποστηρίζουν ποικίλες γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και κινηματογραφιστές. Η Lopez διευθύνει την Nuyorican Productions με την παραγωγό συνεργάτιδά της Elaine Goldsmith-Thomas.


Η Λόπεζ σημείωσε το καλύτερό της άνοιγμα για ταινία ζωντανής δράσης στο εγχώριο box office με το 2019 Hustlers του STX που έκανε το ντεμπούτο της στα 33,1 εκατομμύρια δολάρια και είχε εισπράξεις 105 εκατομμύρια δολάρια στην πολιτεία, και 157,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ως καλλιτέχνης ηχογραφήσεων, η Lopez έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια άλμπουμ, με την J.Lo να έγινε το best-seller άλμπουμ της με 3,8 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και 12 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το θρίλερ της στο Netflix The Mother από τη σκηνοθέτιδα Niki Caro πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο Μάιο. Η ρομαντική της κωμωδία Shotgun Wedding with Josh Duhamel θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 27 Ιανουαρίου.


Στο Facebook, ένας από τους ακόλουθούς της, η Steffany Merino έγραψε: «Τι συνέβη; Ελπίζω να είστε καλά εσείς και η υπέροχη οικογένειά σας. Θα προσευχηθώ για την υγεία και την ασφάλειά σας».
Και πάλι, ακούμε ότι κάτι ιδιαίτερο ετοιμάζεται για τις επόμενες μέρες.

🗓️ 25 Nov 2022

Related Articles