Ένα νέο κέρινο ομοίωμα του Bad Bunny έφτασε στο Madame Tussauds του Las Vegas

Οι θαυμαστές θα μπορούν πλέον να «τυρί» με το νέο κέρινο ομοίωμα του Bad Bunny στο Sin City. Το Madame Tussauds του Λας Βέγκας αποκάλυψε το νέο ειδώλιο του σούπερ σταρ την Τρίτη (18 Απριλίου), στο οποίο εθεάθη να λικνίζει την εμφάνισή του από τα American Music Awards 2021.

Το περιβάλλον σετ της φιγούρας, εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του άλμπουμ του Bad Bunny El Último Tour Del Mundo, περιλαμβάνει ένα μωβ ημιφορτηγό στολισμένο με φλόγες στη μέση ενός απέραντου τοπίου της ερήμου. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής έχει άλλα δύο κέρινα ομοιώματα, το ένα στην Times Square της Νέας Υόρκης και το άλλο στο Ορλάντο της Φλόριντα.

«Σήμερα αποκαλύπτουμε τη φιγούρα του Bad Bunny όχι μόνο για να γιορτάσουμε τις 11 υποψηφιότητες του για τα επερχόμενα Μουσικά Βραβεία Λατινικής Αμερικής, αλλά και για να τον συγχαρούμε και να τον τιμήσουμε που ήταν ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης που έκανε τίτλο στο Coachella», δήλωσε ο Gabriel Hewitt, γενικός διευθυντής του Madame Tussauds του Λας Βέγκας. «Περνάει μια τόσο απίστευτη χρονιά και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην επιτυχία του αποκαλύπτοντας την τρίτη φιγούρα του».

Η νέα φιγούρα χρειάστηκε περίπου έξι μήνες για να δημιουργηθεί από μια ομάδα 20 καλλιτεχνών με έδρα το Λονδίνο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Η διαδικασία περιελάμβανε ανάλυση εκατοντάδων βίντεο και εικόνων για να καταγράψει κάθε ένα από τα χαρακτηριστικά του 29χρονου σταρ, όπως το χρώμα και την υφή των μαλλιών του, το χρώμα των ματιών, τον τόνο του δέρματος, το σχήμα των νυχιών του και πολλά άλλα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Madame Tussauds Las Vegas για να δείτε το νεότερο κέρινο ομοίωμα του Bad Bunny.

🗓️ 19 Apr 2023

Related Articles