Έλτον Τζον και Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Κράτησαν» την κορυφαία θέση στα Dance/Mix charts του Airplay

ezgif.com-gif-maker (1)

Το “Hold Me Closer” σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο και για τους δύο σταρ στο Adult Contemporary και στο Pop Airplay.

Η άφιξη του Hold Me Closer στο chart του Pop Airplay δίνει στον Έλτον την τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία του στο Top 5 μέσα σε ένα χρόνο. Το Cold Heart με τη Dua Lipa, το Merry Christmas με τον Ed Sheeran και το Sausage Rolls For Everyone με το LadBaby και τον Sheeran έφτασαν στο νούμερο 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για τον τραγουδιστή, του οποίου οι επιτυχίες εκτείνονται. Το Diamonds – το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες από τις αρχές του Έλτον στη δεκαετία του 1970, μέχρι το 2016. Ο John διεκδικεί το ρεκόρ του 42ου top 10 AC, συμπληρώνοντας το προβάδισμά του έναντι του Neil Diamond (38), της Barbra Streisand (35) και του Elvis Presley (31). Η πορεία του John ξεκίνησε πριν από 51 χρόνια και οκτώ μήνες με την πρώτη εβδομάδα στη βαθμίδα (6 Φεβρουαρίου 1971) για το “Your Song” – μια σειρά ρεκόρ των κορυφαίων 10s, καθώς ξεπερνά οριακά τα 51 χρόνια του Johnny Mathis. δύο μήνες και τρεις εβδομάδες (1962-2013).

Η Spears σημειώνει το πρώτο της top 10 στο AC. Στα δύο προηγούμενα ταξίδια της στον απολογισμό, έφτασε στο Νο. 11 με το “Sometimes” (1999) και στο Νο. 29 με το “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” (2002) Στο Pop Airplay, ο John δημοσιεύει το δεύτερο top 10 του φέτος, μετά το “Cold Heart”, ενώ η Spears κερδίζει το 16ο σύνολο και πρώτη μετά το “Scream & Shout”, με τον Will.i.am (Νο. 3, Φεβρουάριος 2013). Πριν από αυτό το ντουέτο, το “I Wanna Go” έγινε το έκτο της Pop Airplay No. 1, μια σειρά που ξεκίνησε με το ντεμπούτο της “…Baby One More Time”, για πέντε εβδομάδες ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 1999.

«Είναι τόσο συγκινημένο να βλέπεις πόσο καλά συνδέεται το Hold Me Closer με τους θαυμαστές» είπε ο Elton John αποκλειστικά στο OfficialCharts.com, «το ότι σημείωσα το πρώτο μου επίσημο Νούμερο 1 σε πάνω από μια δεκαετία με το Cold Heart ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα – νόμιζα ότι οι μέρες που είχα τα hit single ήταν πίσω μου.

«Αλλά το να δω πόσα σημαίνει το Hold Me Closer, όχι μόνο για τους θαυμαστές μου, αλλά και για τη Britney και τους θαυμαστές της, είναι πέρα ​​για πέρα φανταστικό. Είναι υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης, και ελπίζουμε ότι η αντίδραση στο τραγούδι μας την έκανε να νιώσει πόσο αγαπητή είναι και θα έχει την αυτοπεποίθηση να ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της.

🗓️ 06 Oct 2022

Related Articles